Haberler

Ggc Başkanı İbrahim Ay TOKİ Eleştirilerine Cevap

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti(GGC) Başkanı İbrahim Ay, düzenlediği TOKİ konutlarının dağıtımı hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti(GGC) Başkanı İbrahim Ay, düzenlediği TOKİ konutlarının dağıtımı hakkındaki eleştirilere cevap verdi.

GGC Başkanı Ay'ın cemiyet binasında yaptığı açıklama açıklamaya cemiyet üyeleri ve çok sayıda basın temsilcisi katıldı. Ay, TOKİ konutlarında GGC'ye yapılan eleştirilerin haksızlık olduğunu savunarak, projenin gerçekleştirilmesi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Mevcut projelere köstek olmak yerine, 'başka nasıl projeler yapabiliriz' anlayışı ile tartışmak gerektiğini vurgulayan İbrahim Ay, "Bugün bu salonda TOKİ projemiz ve 2015 basın ödülleri hakkında sizleri bilgilendirmek amacıyla toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle tüm meslektaşlarıma bize olay inancından ve desteklerinden dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Artık altı üstü, sağı solu boş söylemlere kamuoyu itibar etmemektedir. Bizler de bugün söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmenin haklı gururunu, onurunu ve sevincini yaşıyoruz. Son olarak üzerinde iki buçuk yıldır yılmadan usanmadan sabırla çalıştığınız TOKİ projesinde mutlu sona ulaştık. Resmi protokolümüzü TOKİ'nin Ankara merkez binasında Gaziantep milletvekilleri ve TOKİ başkanımızın katılımıyla imzaladık. Bu imza Gaziantep basın tarihinde bir ilk olmuştur" şeklinde konuştu.

"HAYAL DEDİKLERİ GERÇEK OLDU"

Hayal diye nitelendirilen projenin gerçek olduğuna dikkat çeken Ay, projenin onaylanma sürecinin kolay olmadığını anlattı. Ay, "TOKİ projesi elbette kolay olmadı. Bizler bir yandan elimizi güçlendirmek adına araştırma yaparken bir yandan da TOKİ projesi hayal diyenlerin algı operasyonlarına direndik. TOKİ projesinin tek muhatabı Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti gazeteci olan, geçimini bu işten sağlayan, 212 basın sigortası olan, sarı basın kartı sahibi herkes bu Toplu Konut Projesinden faydalanabilir. Ayrıca şunun altını da özellikle çizmek isterim ki biz Toplu Konut Projesi kayıtları sadece Gazeteci Cemiyeti Üyeleri ile sınırlı tutmadık. Bu işten ekmek yiyen herkesin bu projeden faydalanması için çalıştık. Bu günden sonra da bu projeden faydalanmak isteyen arkadaşlarımız var ise buyursun gelsin, herkese kapımız açıktır. Toplu Konut Projemizin yeri Beykent'te resmi olarak onaylanmıştır, imzalanmıştır. TOKİ projemiz camiamıza hayırlı ve uğurlu olsun. Bu projede bizleri destekleyen Başbakan yardımcımız Sayın Mehmet Şimşek'e, AK Parti Genel Sekreteri Sayın Abdullah Gül'e, değerli milletvekillerimize, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı döneminden bu yana bizlere bu projede destekleyen ve şu anda Büyükşehir Belediye Başkanı olan Sayın Fatma Şahin'e sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum" şeklinde ifadelere yer verdi.

2015 BASIN ÖDÜLLERİ 17 OCAKTA VERİLECEK

2015 Basın Ödülleri programına değinen Ay, ödüllerin 17 Ocak'ta düzenlenecek törenle teslim edileceğini ifade etti. dereceye giren gazetecilere verilecek ödüller hakkında da hatırlatma yapan Ay, "Bu yıl ikincisi düzenleyeceğimiz basın ödülleri yarışmasını 8 kategoride hayata geçirdik. Sizlerin de bildiği gibi haber, röportaj, köşe yazısı, sayfa tasarımı, haber fotoğrafı, spor fotoğrafı, TV programı, radyo programı, olarak bu yarışmaya yüz elinin üzerinde katılım oldu. Bu yarışmada birinci olacak arkadaşımıza fotoğraf makinası, ikinci olacak arkadaşımıza laptop bilgisayar ve yarışmada üçüncü olarak dereceye girecek arkadaşımıza akıllı telefon ödüllerimiz olacak. Bir de mansiyon hediyemiz var, o da tablet olacak. Sizleri 17 Ocak Pazartesi günü saat 18: 30'da Teymur Oteldeki programımıza davet ediyorum" şeklinde ifadelere yer verdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Ay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title