Haberler

Gezici Bilgisayar Kursuna Büyük İlgi

Zonguldak'ın Alaplı İlçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Tarafından Verilen Gezici Bilgisayar Kursu Vatandaşlar Tarafından Büyük İlgi Görüyor.

Zonguldak'ın Alaplı ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından verilen Gezici bilgisayar kursu vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor.

Alaplı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Uludağ'ı yaptığı açıklamada, Halk Eğitim Merkezi ve taşıma merkezli ilköğretim okullarının bilgisayar sınıflarını kullanarak Çatak, Dağ köyünde bilgisayar kursları açıldığını ve bur kurları bütün köylere taşımayı hedeflediklerini belirtti.Uludağ, "Bilgisayar kurslarına Alaplı köylerinden büyük talep var. Şu ana kadar gerek Halk Eğitimi Merkezinde, gerekse taşıma merkezli ilköğretim okullarının bilgisayar sınıflarını kullanarak Çatak, Dağ köyünde bilgisayar kursları açılmış, bu köy ve komşu köy vatandaşları bu hizmetten faydalanmışlardır. Ancak bu okullara uzak olan ve kurslara gelemeyen köyler için Alaplı Halk Eğitimi Merkezi Bilgisayarları köylere taşıdı. Bu kursta 11 kursiyer belge almaya hak kazandı. Bu kursun bitiminde Yedigelli köyündeki, bilgisayarlar Hacıhasan köyü'ne taşındı. Bu köyümüzde bilgisayar kursumuza yoğun bir talep olduğu için iki grup oluşturuldu. 3 ay boyunca vatandaşlarımıza Hacıhasan köyü B.S.İ. Okulu' nda oluşturulan bilgisayar sınıfında hizmet verilecektir. Hacıhasan köyünde 05.05.2008 tarihinde bilgisayar kursunun açılış töreni yapıldı. Açılış törenine ilçemiz Kaymakamı Aydın Memük, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eren, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Taşıran, siyasi parti başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve köy halkı katılmıştır" dedi.

(BA-ET-Y) 06.05.2008 17:37 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title