Haberler

Gestaş, Denizci İk Profesyonelleri Çalıştayı'nda

İstanbul’da gerçekleştirilen, denizcilik sektörünün önde gelen firmalarının İnsan Kaynakları yöneticilerini bir araya getiren çalıştayda ortak proje geliştirme, iş birliğini artırıcı faaliyetler gerçekleştirme fikrinde birleşildi.

İstanbul'da gerçekleştirilen, denizcilik sektörünün önde gelen firmalarının İnsan Kaynakları yöneticilerini bir araya getiren çalıştayda ortak proje geliştirme, iş birliğini artırıcı faaliyetler gerçekleştirme fikrinde birleşildi. İkinci çalıştay, GESTAŞ öncülüğünde Çanakkale'de olacak.

Denizcilik sektöründe faaliyet gösteren firmaların İnsan Kaynakları Yöneticileri, Denizci İK Profesyonelleri Çalıştayı'nda bir araya geldi. Çanakkale'nin deniz ulaşım şirketi GESTAŞ da sektör için büyük önem arz eden bu çalıştayda yer aldı. İstanbul'da, İDO öncülüğünde gerçekleşen çalıştayda GESTAŞ Deniz Ulaşım'ı, İK Organizasyon Geliştirme Şefi Senem Karadeniz, Bordro ve Özlük İşleri Şefi Neşe Tenekeci. Personel Enspektörü Ergün Akgün temsil etti. GESTAŞ ve İDO dışında, Arkas, Budo, Cenk RoRo, Dentur, İzdeniz, Mavi Marmara, Negmar, Şehir Hatları, Turyol, Ulusoy Denizcilik, UN Ro-Ro gibi şirketlerin toplamda 25 yöneticisi çalıştayda yer aldı. Yöneticilerin insan kaynakları alanında yaşanan güncel gelişmeleri değerlendirdikleri çalıştayda, gerek yaşanan sorunların çözümü, gerekse proje geliştirme, işbirliğini artırıcı faaliyetlerin devamı gibi konularda fikir birliğine varıldı. Denizcilik sektörünün İK yöneticilerini bir araya getiren ve ilk kez düzenlenen çalıştayda denizcilik sektörünün önde gelen firmalarının bir arada çalışma yapmasının önemine vurgu yapıldı.

İkinci zirve GESTAŞ öncülüğünde Çanakkale'de

Denizci İK Profesyonelleri Çalıştayı, ikinci zirvesini Çanakkale'de gerçekleştirecek. Bir sonraki organizasyonda denizcilik sektörü firmalarının yöneticileri, GESTAŞ öncülüğünde Çanakkale'de ağırlanacak.

GESTAŞ İK Organizasyon Geliştirme Şefi Senem Karadeniz, sektörde büyük önem arz eden, ilk olması sebebiyle de ayrı önemi olan bu tip çalıştayların denizcilik sektörünün daha iyiye gitmesinde atılan ciddi bir adım olduğunu kaydetti. GESTAŞ olarak İnsan Kaynakları boyutunda yaşanan sıkıntıları en aza indirmek amacıyla şirket içi uygulamaların olduğunu kaydeden Personel Enspektörü Ergün Akgün, "Sektörün diğer paydaşlarıyla bir araya gelip yeni fikirler edinmek, yeni modeller üretmek sektörün ve kurumların gelişimine büyük katkı sağlayacaktır" dedi. Bordro ve Özlük İşleri Şefi Neşe Tenekeci ise, sektör açısından önemli böyle bir çalıştayda yer almanın, ikincisine ev sahipliği yapacak olmanın gururu içerisinde olduklarını dile getirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Denizcilik Çanakkale İstanbul Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 11 MAYIS | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? 11 Mayıs TV yayın akışı! Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? 11 Mayıs Cumartesi ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Bugün hava yağmurlu mu? 11-12 Mayıs hava yağmurlu mu? Hafta sonu yağmur yağacak mı? Resmi Gazete bugün (11 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Onaylı randevu nasıl iptal edilir? (Telefonla ve E-Nabız'dan)? Onaylı randevu nasıl onaylanır (Telefonla ve E-Nabız'dan)?
Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

Kürt kökenli vatandaşlarla yapılan ankette çarpıcı sonuçlar! Listede Demirtaş ve İmamoğlu yarışı var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title