Haberler

    3 Kulvarda Yarışacak Olan Phillip Cocu, Geniş Plan Hazırladı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, 3 kulvarda mücadele edecekleri futbolcuları hazır tutmak için geniş çapta plan hazırladı.

    Hollandalı teknik adam, mevkiilere göre direkt ilk 11'de oynayabilecek oyunculara sahip olmanın avantajıyla hareket ediyor. Lig, Avrupa Ligi ve kupada, her öğrencisini sürekli hazır tutabileceği ve rotasyonu kullanabileceği bir düzen kuruyor.

    Sezona Avrupa ve ligde kötü sonuçlar alarak giren Fenerbahçe, transfer dönemiyle beraber kadrosunu tamamen oluşturdu, yeni bir düzen kurdu. Teknik Direktör Phillip Cocu, gelen-giden oyuncu akışının ardından nihai kadrosuna ulaşarak hem plan anlamında hem de kafa olarak rahatladı. Lig, Avrupa ve kupa için 3 kulvarda mücadele edecek Fenerbahçe'de oluşturulan geniş kadrodan fayda sağlanacak. Buna göre Avrupa listesine giremeyen 5 oyuncunun da dışarıda kalmaması adına doğru rotasyon ile planlama sağlanıp, sezona yayılacak.

    HER FUTBOLCU HER AN HAZIR OLACAK

    Ligde, Avrupa'da ve kupada kadro için sürekli hamleler ve rotasyon şansı olacak. Fiziksel yorgunluk, ceza ve sakatlıklar da hesaba katılıp, tüm futbolcuların her an hazır konumda olması sağlanacak. Teknik direktör Cocu ve ekibi, 3 kulvarda mevkii mevkii nasıl bir çalışma olacağı üzerinde durdu. Geniş kadroda neredeyse her futbolcunun ilk 11'de direkt oynama şansı bulunurken bazı isimler öne çıktı.

    İşte rotasyon bölgeleri:

    Harun Tekin transferini yapan Fenerbahçe'de Volkan Demirel adı da öne çıkıyor. Harun ile Volkan'ın sürekli olarak lig ve Avrupa arasında rotasyonu amaçlanıyor. Kupa zamanı da genç Berke Özer'in devreye girmesi planlanıyor.

    DEFANSTA SKRTEL'İN YERİ SAĞLAM

    Stoperde Diego Reyes hamlesi yapan sarı-lacivertlilerde Martin Skrtel'in yeri sağlam. Son 2 senedir ilk 11'in değişilmezi olan Neustadter, Reyes ile sürekli olarak rotasyon hamlesinde olacak.

    Savunma beklerinde de rotasyon dikkat çekiyor. Sağ bekte Şener ile Isla ve sol bekte de Hasan Ali ile İsmail'in düzenli olarak forma giymesi amaçlanacak.

    ORTA SAHADA MEHMET TOPAL İLE JAILSON DEĞİŞMELİ OYNAYACAK

    Özellikle defansif orta saha için Mehmet Topal ile Jailson arasında bir rotasyon olacak. İki yıldız da verimli kullanılacak. Ayrıca Avrupa kadrosunda olmayan Mehmet Ekici ile Benzia arasında da ligde bir rotasyon ön görülüyor.

    Kanatlara önem veren Cocu burada da titizlikle çalışacak. Aatif'ın iyileşmesiyle Valbuena-Aatif-Alper üçlüsü sürekli bu rotasyonda olacak. Ayew'i de sık sık Dirar yedekleyecek. Forvet: Cocu'nun elinde 3 farklı forvet profili olması dikkat çekiyor. Avrupa kadrosunda olmayan Soldado, özellikle lig ve kupada artı güç olacak. Frey tamamlayıcı isim olurken, Slimani ana kadroda olacak.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Phillip Cocu Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
    500

    Yorumlar (17)

    FC vardar UNİTED:

    bu kadroyla feneri avrupada kevgire çevirirler. ama Türkiye''de Hakemler, fenerasyon, pfdk ve mhk olduğu sürece fenevbahçe son 3 haftaya kadar zorla potada tutulur. yoksa fenevbahçe orta sıra takımından başka bir şey değil.

    3
    9
    yanıtYanıtla
    vardar ovası:

    fenerliler vardar ovası size bir ileti gönderdi. açın bakın

    4
    7
    yanıtYanıtla
    VARDAR OVASI:

    Fenerin grubundaki takımlar şimdi elini ovuşturuyordur. fener gibi kek takımı çektik diye. fenerin en son avrupada oynadığı takım vardar. düşünün siz gerisini

    5
    5
    yanıtYanıtla
    basayev167:

    Fenerin en son oynadığı takım benfica ezme mal gs en son oynadığı ise östersunds.

    yanıt2
    yanıt2
    VARDARSUNDS:

    Kadro geniş ama başarı küçük !

    5
    4
    yanıtYanıtla
    Hüseyin:

    Konya fenevbahçeyi yener sonra BJK fenevi yener. İzleyip göreceğiz

    3
    6
    yanıtYanıtla
    fb:

    sen tinere devam et :)

    yanıt1
    yanıt3
    Fenerbahçe:

    Fenerbahçe yazarak dalga geçtiğini sanan Beşiktaş joker kulübü futbolla beygiri karıştıran zat.sonuçta futbol bu illaki bir sonuç çıkacaktır ama insanların değerleri ile dalga geçme hakkını nerden buluyorsun kendinde vede istatistik lere biraz bak istersen fenevbahçe ile aranızda geçen kuruluş gününüzden bugüne galibiyet artı gol farkına siyah beyaz tarihten uyan dünyada yıllardır renkli hayatlar başladı daha güzel bir gürüntü veriyor cıvıl cıvıl sarı lacivertli vede kırmızısını eklersen sarıya iki tane kahraman ortaya çıkar.fenevbahçeli dikkat et fenev size koymasın.

    yanıt0
    yanıt0
    HIRBO:

    KOKU GİDECEK ERSUN GELECEK NOKTA

    2
    7
    yanıtYanıtla
    duran tekerlek:

    3 kulvar mı :D o kadar açılmayın ya ligte 2. yada 3. olun yeter. . puhahaa

    1
    7
    yanıtYanıtla
    Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title