Haberler

Uludağ'da Dans Ederek Isındılar

Uludağ'da dans ederek ısındılarBURSA - Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ'da yoğun kar ve eksi on derecede üşüyen vatandaşlar müzik eşliğinde dans ederek ısındı.

Uludağ'da dans ederek ısındılar

BURSA - Kış turizminin göz bebeği olan Uludağ'da yoğun kar ve eksi on derecede üşüyen vatandaşlar müzik eşliğinde dans ederek ısındı.

Yılbaşına saatler kala tatil için Uludağ'a gelen tatilciler kar sürprizi ile karşılaşırken sıcaklığın eksi 10 dereceye düşmesi ile birlikte bazı vatandaşlar kar altında dans ederek ısındı. Tatile gelen bazı vatandaşlar ise 2. oteller bölgesinde variller içinde ateş yakarak ısınmaya çalışırken bazı vatandaşlar ise çadır kurdu.

Müzik eşliğinde ısınmak için dans eden Beyza Yıldırım," İstanbul'dan geliyoruz. Burası çok eğlenceli, ortam harika dans etmemek elde değil. Isınmak için dans ediyoruz" dedi.

Çadır kuran bir vatandaş ise," Şuanda Türkiye'nin en büyük eğlence merkezinde müthiş kar var, eğlence dorukta çadır da kış sezonu için bire bir 2 kişi rahatlıkla kar altında kalabilir" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Uludağ Genel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title