Haberler

Son dakika haberi... Dünyaca ünlü yarışta bisikletçilerin kazası kameraya böyle yansıdı

Güncelleme:

Son dakika haberlerine göre - (Özel) Dünyaca ünlü yarışta bisikletçilerin kazası kameraya böyle yansıdı 2 bin bisikletçinin katıldığı Bursa'daki GrandFondo Uluslararası Bisiklet Yarışı'ndaki kazada 8 bisikletçi birbirine girdi, o anlar kameraya yansıdı Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen ve 2...

- (Özel) Dünyaca ünlü yarışta bisikletçilerin kazası kameraya böyle yansıdı

2 bin bisikletçinin katıldığı Bursa'daki GrandFondo Uluslararası Bisiklet Yarışı'ndaki kazada 8 bisikletçi birbirine girdi, o anlar kameraya yansıdı

BURSA - Bursa'da Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen ve 2 bin bisikletçinin katıldığı GranFondo Bursa Uluslararası Bisiklet Yarışı'nda nefes kesen anlar yaşandı. Çekişmeli geçen yarışmada 8 bisikletçinin birbirine çarparak kaza yaptığı anlar kameraya yansıdı.

Sosyal mesafeli, sağlık tedbirleri artırılmış ülkemizin ilk uluslararası bisiklet yarışı olan Granfondo Bursa Uluslararası Bisiklet Yarışı, 2 bin civarında amatör ve profesyonel bisiklet tutkununun katılımıyla Bursa'da başarıyla yapıldı. Düzenlenen yarışmada, sporcular 5 ayrı kategoride kıyasıya mücadele etti. Kısa parkuru 76.7 kilometre, uzun parkur ise 102.8 kilometre olan yarış, Millet Bahçesi'nde sona erdi. Tüm enerjilerini kullanarak varış çizgisine ulaşan sporcular, organizasyondan duydukların memnuniyeti dile getirdi.

Çekişmeli sahnelerin yaşandığı yarışta iki bisikletlinin teması sonucu yaşanan kaza kameralara yansıdı. Mudanya Kavşağında yaşanan kazada, 8 sürücü aynı kaderi paylaştı. Sporcular kazayı küçük yaralanmalarla atlatırken, tüm yaşananlarsa iki ayrı sporcunun aksiyon kamerasına yansıdı.

Bisikletçiler yollarına devam ederken, yaşanan kazalarda herhangi bir ciddi yaralanma olmaması herkesi sevindirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Bisiklet Yarışı Genel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK? Roma Bayer Leverkusen maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Roma B.Leverkusen maçı kaç kaç, canlı maç skoru! 2 Mayıs Survivor ödül oyununu kim kazandı, 2 Mayıs Perşembe ödül ne? Altınay Savunma halka arz ne zaman? Altınay Savunma Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem göre Chelsea Tottenham maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Chelsea Tottenham maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Koç Metalurji halka arz ne zaman? Koç Metalurji Sanayi halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne, ne zaman borsada işlem görecek? Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Chelsea Tottenham maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Olympiakos maçı CANLI izle! 2 Mayıs A.Villa Olympiakos maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title