Haberler

Genel Seçime Doğru

MHP Denizli milletvekili adayları, Kale ilçesi Çarşı Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

MHP Denizli milletvekili adayları, Kale ilçesi Çarşı Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti.

Seçim çalışmaları kapsamında Kale'ye gelen milletvekili adayları, ilçede kurulan pazara denk gelen günde Çarşı Meydanı'nda kurulan platformda vatandaşlara seslendi.

MHP Denizli Milletvekili Adayı Emin Haluk Ayhan, hükümeti ve AK Parti'yi eleştirdiği konuşmasında, "Hangi ailenin evine 3-4 bin lira aylık giriyor? Hocalar siyaset yapmaz. Domuz gibi haram etlerin kasaplara satışına izin veren nasıl Müslümandır? Elinizi vicdanınıza koyarak sandığa öyle gidin. Artık insanları kandırmalarına izin vermeyeceğiz" dedi.

Milletvekili Adayı Ali Keskin, "Denizli'de 30 bin kişi işini kaybetti. Denizli'deki fabrikalar sökülüp nereye gitti? Afyon'a. 100 binden fazla icra geliyor. 2 tane icra dairesi vardı, 9 oldu. Denizli'deki insanlar sıkıntıya girdiler. Denizli'de devletten alınan yardım sayısı 100 bini geçti. Denizli halkı yardım için devlete başvurur oldu. Açılım denen zilleti çıkardılar, şimdi onlardan korkar oldular" şeklinde konuştu.

Milletvekili adayı Mehmet Ali Uzakgider, "Sınav sorularının çalınması kul hakkı yemek değil mi? Nasıl Müslümanlık? Biri bize anlatsın. Bugün ithalata dayalı ekonomiyi düşünün. Satılmayan 2 şey kaldı, biri toprak, biri de su. Bayrağın yanına bir bayrak daha diktirmeyelim. Başka bir dil daha eklettirmeyelim" dedi.

Milletvekili adayı Muzaffer Keçelioğlu da "Türkiye'de acaba kimi büyüttüler? Bilakis fakirleştirdiler. Köylü aç, sefil. Onlara, 'Sadakayla idare edin diyorlar. Kim memnun bunlardan? Yandaşlar memnun. 12 Haziran'da bunlara,

'Dur' deyin ki, tarım çiftçi kalkınsın, emekli rahatlasın" diye konuştu.

MHP'li Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca da ilçeye Anadolu Öğretmen Lisesi yapılmasını istediğini hatırlatarak, "(Sen okulu yap gerisi tamam) denilmişti. Okulu yaptık fakat Anadolu Öğretmen Lisesi Tavas ilçesine verildi, daha sonra Kale'ye Anadolu lisesi verdiler. Hastanemiz yapıldığında 50 yataklı idi, 20 yatağa düşürüldü. Kale Devlet Hastanesi, Kale ilçe hastanesi olarak geçmekte. Kale 3. dereceyken, 5. dereceye düştü" ifadelerini kullandı.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title