Haberler

Gençlerbirliği, Nıck Carle ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı

Gençlerbirliği, Avustralyalı Futbolcu Nick Carle ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Gençlerbirliği, Avustralyalı futbolcu Nick Carle ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Kırmızı-siyahlılar, Türkiye'de hangi kulübe transfer olacağı yılan hikayesine dönen Nick Carle'yi renklerine bağladı. Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini 3 yıllığına Kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp Başkanı İlhan Cavcav, imza töreninde yaptığı açıklamada, Nick Carle'nin transfer listelerinde bulunduğunu belirterek, "Kendisini uzun süredir takip ediyorduk. Trabzonspor'a transfer

olmadığını öğrenince kendisini Ankara'ya çağırdık ve anlaşmaya vardık. 3 yıllık sözleşme imzaladığımız Carle, bize toplam 1 milyon Euro'ya mal oldu. Carle'nin Gençlerbirliği'nde başarılı olacağına inanıyoruz" diye konuştu.

Avustralyalı orta saha oyuncusu Nick Carle ise, Türkiye'ye geldiği için mutlu olduğunu belirterek, "Gençlerbirliği tanıdığım bir kulüp. Burada başarılı olacağıma inanıyorum" dedi.

Nick Carle'nin 21 Haziran'da Asya Kupası'nda mücadele edecek Avustralya Milli Takımı'nın kampına katılacağı öğrenildi. Turnuvanın favorisi olarak gösterilen Avustralya'nın final oynaması durumunda Nick Carle'nin 29 Temmuz'a kadar Gençlerbirliği'ne katılamayacağı bildirildi.

Öte yandan, Gençlerbirliği yönetiminin bugün bir toplantı yaparak, transfer listesinde bulunan ünlü golcü Palermo ile ilgili son kararını vereceği öğrenildi.

(EKO-İY-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title