Haberler

Gençler'de Durum Değerlendirmesi

Geride Kalan Sezonu Büyük Bir Düş Kırıklığıyla Kapatan Gençlerbirliği, Gelecek Yıl İçin İşi Sıkı Tutuyor.

Turkcell Süper Lig'de geride kalan sezonu büyük bir düş kırıklığıyla kapatan Gençlerbirliği, gelecek yıl için işi sıkı tutuyor.

Son yönetim kurulu toplantısı sonrasında oluşturulan ve 6 kişiden oluşan transfer komitesi ile genel menajer Cem Onuk arasındaki ilk toplantı bugün kulüpte yapıldı. Toplantıda tüm kadronun ele alınarak bir durum değerlendirmesi yapıldığı öğrenildi. Takımdaki 11 yabancıdan 5'inin gönderilmesi planlanırken, bu isimler arasında Sırp kaleci İsailoviç, Ganalılar Addo ve Adamu, Brezilyalı Kahe ve Avustralyalı Djite'nin yer aldığı öğrenildi.

Kulüpten edinilen bilgiye göre, yerli kaleci alınması durumunda stoper ve forvet mevkilerine yabancı futbolcu transfer edilmesinin düşünüldüğü bildirildi. Ayrıca Hacettepe'de bulunan Orhan Şam, Murat Kalkan, Tozo ve Sandro'nun yanısıra 3-4 ismin daha Gençlerbirliği'ne alınması gündeme geldi.

-TEKNİK DİREKTÖR KONUSU-

Toplantıda özellikle takımın emanet edileceği teknik direktör konusu üzerinde duruldu. Teknik direktör için Fransız Santini, Hollandalılar De Mos ve Coanrianse'nin isimleri ön plana çıktı. Bu 3 teknik adamla da öngörüşme yapıldığı öğrenildi. Hollandalı De Mos'un, Ankara'ya davet edilerek başkentte ayrıca bir görüşme daha yapılması planlanıyor. Coanrianse'nin, 27 Haziran'a kadar yöneticilerden izin istediği ve ardından değerlendirme yapabileceği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title