Haberler

Gençler Arasında Tercih Edilen İlk Üç Meslekten Biri Pop Starlık

Güncelleme:

" Yetenek, Devamında Eğitim Olmadan Bir Şey Demek Değil! " Diyen Genç Pop Sanatçısı Ayşegül Coşkun, Yeni Teklisi "Liman" ile Dillere Pelesenk Olmaya Geliyor!

Geçtiğimiz yıllar da "Vur Dizine" ve "Duvardaki Gülüşler" şarkısı ile büyük beğeni toplayan Ayşegül Coşkun, yepyeni teklisi ile karşımızda.

Tüm şarkılarının söz ve müziği kendisine ait olan sanatçının DMC etiketi ile Alfa7 prodüktörlüğünde çıkan"Liman" şarkısının söz müziği yine kendisine ait, klibinin yönetmen koltuğunda ise ünlü yönetmen Hasan Kuyucu var.

"HAYALLERİMİZİN İLK ADIMI EĞİTİMDİR" DİYEN COŞKUN, POP STAR OLMAK İSTEDİĞİNİ SÖYLEYEN MÜZİK ÖĞRENCİLERİ BİR ARAYA GELMEYİ HEDEFLİYOR!

16 Temmuz Pazartesi çıkan yeni teklisi "Liman" için heycanlı olan Ayşegül Coşkun "Müzik piyasasının büyüsü çok güçlü. Ama gençlere tavsiyem; kalplerinde müzik varsa bunun eğitimini almalarıdır. Ben bu sektöre gözü kapalı girdiğim için çok zorlandığım zamanlar oldu. Zorlukları aşmak için eğitim almayı hiç bırakmadım, hep devam ettim.Benim gibi bu işe aşık gençler müziği mutlaka eğitim birleştirmeli" diye konuşan Ayşegül Coşkun, bu yoldaki tecrübelerini paylaşmak için çeşitli etkinliklerde gençler ile bir araya gelmeyi hedefliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yönetmen Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title