Haberler

Gelin ile damattan bisikletli düğün konvoyu

Güncelleme:

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaevine giren bisiklet tutkunu çiftin düğün konvoyu da bisikletlerden oluştu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaevine giren bisiklet tutkunu çiftin düğün konvoyu da bisikletlerden oluştu.

İnegöl'de Kadir ve Ömür Aktürk çiftinin bisikletli düğün konvoyu ilgi çekti. Doğa Sporları ve Turizm Merkezi Dostum ve İnegöl Bisiklet Kulübünün destekleriyle İnegöl Belediye önünden başlayan bisikletli düğün konvoyu, Bankalar Caddesi ve AVM önünde son buldu. Bir mobilya firmasında çalışan damat Kadir Aktürk, "İnegöl bisikletiyle adından söz ettiren bir ilçemiz, bizde bir farkındalık oluşturmak için eşimle birlikte böyle bir düğün konvoyu düzenlemek istedik. Başkanım da bizlere destek oldu, kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah güzel bir etkinlik olacak" dedi.

Bisikleti sevdiğini söyleyen Aktürk'ün "Hobi olarak kullanıyorum" demesi üzerine araya giren gelin Ömür Aktürk ise, "Ne demek hobi ya beni bisiklet sayesinde tavladı. Bize destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnegöl'e hep misafir olarak gelip gidiyordum, artık burada yaşayacağım" diye konuştu.

Bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan Belediye Başkanı Alper Taban ise, yeni evlenen çifte mutluluklar dileyerek, "Bizim şehrimizde aslında bisiklet kullanıma müsait bir şehir. Hatta 1945 yılında ilk bisiklet ehliyeti ilçemizde verilmiş. Düğün konvoyu yapacağız, ben de kendilerine eşlik edeceğim. Heyecanlıyım, çok mutluyum. Çifti tebrik ediyorum, kutluyorum, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title