Haberler

Geçitten Geçmedi, Dünyadan Geçti

Urfa'da, İpekyolu Caddesindeki Kazada 11 Yaşındaki Erkek Çocuğu, Kamyonun Altında Kalarak Can Verdi.

Şanlıurfa'da, İpekyolu Caddesinde meydana gelen kazada kimliği saptanamayan 11 yaşındaki erkek çocuğu, kamyonun çarpması sonucu yaşamını yitirdi. Üst geçidi kullanmadığı için hayatını kaybeden çocuğun kimliğinin belirlenmesi için polis çalışma başlattı.

Kaza, saat 16.00 sıralarında, İpekyolu Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, eski otogar civarında bulunan üst geçidi kullanmayan ve karayolundan koşarak yolun karşısına geçmeye çalışan ve henüz kimliği belirlenemeyen 11 yaşlarındaki erkek çocuğuna, Gaziantep yönünden gelen 38 yaşındaki Nihat İlter yönetimindeki 63 ZH 008 plakalı kamyon çarptı. Kazada, küçük çocuk boru yüklü kamyonun lastiklerinin altında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarının ardından bölgeye gelen polisler ve sağlık görevlileri, küçük çocuğun yaşamını yitirdiğini saptadı. Üzerinden kimlik çıkmayan ve caddeden geçenlerin de tanıyamadığı küçük çocuğun cesedi otopsi için Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna gönderilirken, kamyon sürücüsü İlter'de gözaltına alınarak Şehitlik Polis Merkezi'ne götürüldü.

FİLM GİBİ İZLEDİLER

Sık sık ölümlü ve yaralamalı kazaların meydana geldiği İpekyolu Caddesi'nde, 11 yaşlarındaki çocuğun ölümüyle sonuçlanan kazayı ve polisin çalışmasını ise olay yerinde toplanan meraklı vatandaşlar film gibi izledi. Üst geçidi kullanmadığı için hayatını kaybettiği ileri sürülen küçük çocuğun kimliğinin saptanması için polis araştırma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title