Haberler

Gaziantepspor Yeni Sezon Hazırlıklarna Kurban Keserek Başladı

Gaziantepspor, 2008-2009 Sezonunun Hazırlıklarına Kurban Keserek Başladı.

Gaziantepspor, 2008-2009 sezonunun hazırlıklarına kurban keserek başladı.

Gaziantepspor, Celal Doğan Tesisleri'nde dualar eşliğinde kesilen kurbanlarla, yeni sezon hazırlıklarının startını verdi. Gaziantepspor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, Gaziantepspor yöneticileri ve futbolcuların katıldığı sezonun ilk antrenmanı öncesi, kurban kesimi yapıldı. Dualar eşliğinde kesilen kurbanların kanlarını ayaklarına ve alınlarına süren futbolcular teker teker idman sahasına girdiler. Yabancı oyuncular Beto, İvan ve Zurita haricinde tam kadro çalışmalara başlayan Gaziantepspor, Temmuz'un 3. haftasında kamp için İtalya'ya uçacak.

2008-2009 sezonunun herkes için hayırlı geçmesini dileyen teknik direktör Nurullah Sağlam, yurt dışı kamp programının bir iki güne kadar netlik kazanacağını söyledi. Sağlam, antrenman öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, taraftarlara gelecek sezon seyir zevki yüksek bir futbol seyrettireceklerini söyledi. Sağlam, "Yapılan transferler nasıl bir oyun anlayışı ile maçlara çıkacağımızı gösteriyor. Seyircilerimiz, keyif alarak maçlara gelecekler. Bizim en büyük hedefimiz, taraftarımıza zevkli futbol seyrettirmek. Seyir zevki vermek istiyoruz. Bunu da başaracağımıza inanıyorum" dedi.

Kötü geçen son bir kaç yılı unutturacaklarını belirten Sağlam, taraftarların takımları ile gurur duyacaklarını dile getirdi. Sağlam, "Şu an 2 yabancı oyuncu ile görüşüyoruz. Bu ikisi haricinde, Deumi pazar günü aramıza katılacak. Zurita, İvan ve Beto'da bu gece takıma katılacak. 2 yabancı oyuncu aldıktan sonra 1 oyuncuyu da kamp sonrasına saklayacağız" şeklinde konuştu.

Gaziantepspor'un yeni transferlerinden Mehmet Yozgatlı ise, çalışmalara başladıklarını ve bu sene başarılı olacaklarına inandığını söyledi. Yozgatlı, "Allah, hiçbir futbolcuya sakatlık vermesin. Kurbanımızı da kestik, bundan sonra bizim için sadece futbol var. Kamp programını iyi geçirip lige iyi hazırlanmak istiyoruz" diye konuştu.

(TB-TB-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title