Haberler

Gaziantepspor Ligin İkinci Yarısına Galibiyetle Başladı

Turkcell Süper Ligi'nin 18. Haftasında Denizlispor Kendi Sahasında Gaziantepspor'a İkinci Yarıda Yediği Gollerle 2-0 Mağlup Oldu.

Turkcell Süper Ligi'nin 18. haftasında Denizlispor kendi sahasında Gaziantepspor'a ikinci yarıda yediği gollerle 2-0 mağlup oldu.

Soğuk bir havada oynanan ve yaklaşık 5 bin taraftarın izlediği karşılaşmanın özellikle ilk yarısında etkili olan ev sahibi Denizlispor, yakaladığı gol fırsatlarından yararlanamadı. İkinci yarının başında oyunun üstünlüğünü ele geçiren rakip Gaziantepspor, 5 dakika içerisinde Daiwara ve Krita'nın attığı gollerle sahadan 2-0 ayrılarak, bu sezon ilk deplasman galibiyetini aldı. Her iki takımdan da 2'şer futbolcunun sarı kart gördüğü maçta gülen taraf olan Gaziantepspor'da maç sonrası büyük sevinç yaşanırken, ev sahibi Denizlispor'da ise üzüntü hakimdi.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Erdoğan Arıca, maçın ardından yaptığı açıklamada, kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, "Oyuncularımı kutluyorum. İkinci yarıya galibiyetle başlamak çok güzel bir şey. Hem puan açısından hem oyuncularımın gelecek maçlardaki güvenleri açısından bu galibiyet çok önemli. Çok iyi mücadele ettik. Bizim dezavantajımız vardı. Bugüne kadar deplasmanda kazanamamıştık. 2-0 öne geçtikten sonra oyuncularım zaman zaman panik yaptı, bu da doğaldır. Her şeye rağmen kazandığımız için çok mutluyuz" dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Kulaksızoğlu ise, kendilerini hazır hissettiklerini ancak maçta bazı eksikliklerin ortaya çıktığını söyledi. Kulaksızoğlu, "Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz. Oyunun hakkı ve oynanması gerekecek oyun açısından takımın düzeni bu değildi. Takımın bugün kötü oynamasının sebebi tabii ki benim. Oyuncularımın teknik kapasitesi ve fiziki durumu kesinlikle bu değil. Psikolojik olarak kötü gidiş, hava ve olumsuz şartlarından dolayı mağlup olduğumuzu söyleyebilirim" diye konuştu.

Gaziantepsporlu futbolcu Faruk, maçtan bir gün önce Teknik Direktör Erdoğan Arıca'nın kendileriyle bir toplantı yaparak, 'Siz bu maçı kazandınız' dediğini belirterek, "Her şeyden önce bu zafere inandık. Gerçekten arkadaşlık yolunda ve takım ruhunda büyük ilerleme kaydettik. Hocamızın gelmesiyle birlikte bu başarıyı yakaladık. Kampta mükemmel şekilde hazırlandık. Gerçek Gaziantepspor'u bugün ortaya koyduk. İnanılmaz mutluyuz. 2-0 gibi rahat bir skorla Denizlispor'u deplasmanda yenmek çok güzel. Çünkü Denizlispor bizim rakibimiz. Aldığımız bu galibiyetin bizi çok güzel yerlere götüreceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Gaziantepsporlu futbolcu Göksel ise, ikinci yarının ilk maçını kazanarak iyi başlamak istediklerini ve bunu başardıklarını vurguladı. Göksel, "Denizlispor kaliteli bir ekip ve iyi oyunculardan kurulu. Ancak rakibimiz bugün istediğini sahaya yansıtamadı. Biz istediğimizi yaptık ve golleri bulduk. Kazandığımız için çok mutluyuz. Denizlispor konum olarak bizim rakibimiz durumundaydı. Bu galibiyetle aramızdaki puan farkını biraz daha açtık. Gaziantepspor'u daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız" şeklinde konuştu.

Denizlisporlu futbolcu Bülent Ertuğrul, istedikleri oyunu sergileyemediklerini belirterek, "Gaziantepspor takımı bizden daha iyi ve daha istekliydi. Artık bu maç geride kaldı, önümüze bakmak zorundayız. İkinci yarı çok zor geçecek. Bunu geçen sezondan biliyoruz. Bundan sonra kaybedilecek maçların telafisi yok. Kazanmak zorundayız. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Konyaspor maçından mutlaka puanla dönmek zorundayız" dedi.

Denizlispor'un Çek futbolcusu Tomas Abraham ise, ellerine geçirdikleri gol fırsatlarını değerlendiremediklerini belirterek, "Rakibimiz biri frikikten iki güzel golle sonuca gitti. Mağlup olduğumuz için üzüntülüyüz. Konyaspor maçını mutlaka kazanmak zorundayız" diye konuştu.

(AV-MFS-MEF-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title