Haberler

Gaziantep'teki Uyuşturucu Operasyonu

Gaziantep, Hatay ve Şırnak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

Gaziantep, Hatay ve Şırnak'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 6 kişiden 4'ü tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Gaziantep'te, bir minibüste 375 kilo 740 gram toz esrar bulunması olayına ilişkin olarak gözaltına alınan 6 zanlı, Emniyet Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan zanlılardan, Nadir B, Abdullah B, Ubeyd Y. ve Nevzat B, "uyuşturucu ticareti ve nakli yapmak" suçlarından tutuklandı. Diğer zanlılar, Mustafa K. ve Ömer K. ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest kaldı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, 3 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İran üzerinden Türkiye'ye getirdikleri uyuşturucuyu Avrupa ülkelerine gönderecekleri belirlenen bir suç örgütünü tespit etmiş çalışma kapsamında Gaziantep-Şanlıurfa karayolu GATEM Kavşağı'nda durdurulan bir minibüste 375 kilo 740 gram esrar bulunmuştu. Olayla ilgili olarak Gaziantep, Hatay ve Şırnak'ta toplam 6 kişi gözaltına alınmıştı.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title