Haberler

Gaziantep'teki Patlama

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ramazan Bayramı ve sonrasında artan terör olaylarını lanetledi.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu, Ramazan Bayramı ve sonrasında artan terör olaylarını lanetledi.

Cemiyetten yapılan yazılı açıklamada, hoşgörünün, birlik, beraberlik duygularının en üst düzeye çıktığı bayramda bile, güvenlik kuvvetlerini ve sivilleri hedef alan bombalı saldırıların ardından bölücü terör örgütü her gün yeni bir saldırı ile çirkin yüzünü gösterdiği belirtildi.

Yıllardır ülke insanının canına, huzur ortamına kasteden bölücü terör örgütünün, hain saldırılarıyla ülkenin kalkınmasına da engel olmayı hedeflediği ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bölücü terör örgütü ve destekçileri bilmeli ki bu saldırılar ve oynanan oyunlar milletimizin birliğine asla zarar veremeyecektir. Bu saldırılar karşısında elbette, sağduyumuzu kaybetmeyecek, ülkemizin birliği ve bütünlüğü için fert fert üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz. Devletimizin büyüklüğü karşısında, terör ve terörün arkasındaki güçlerin de alt edileceğine olan inancımızı bir kez daha vurguluyoruz. Terörü, bölücüleri ve destekçilerini bir kez daha kınarken, şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar temennilerimizle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz."

Muhabir: Zehra Melek Çat

Yayıncı: Emine Konuk - ERZURUM

Kaynak: AA / Yerel

Ramazan Bayramı Yerel Haberler

title