Haberler

Gaziantep'te Kısa Kısa

Gaziantep'te, İçme Suyu Tesisleri Ayaklı Kule'deki tadilat ve tamirattan dolayı bazı mahallelerde 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Gaziantep'te, İçme Suyu Tesisleri Ayaklı Kule'deki tadilat ve tamirattan dolayı bazı mahallelerde 24 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

GASKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 4 Nisan Perşembe günü saat 07.00 ile 5 Nisan Cuma günü saat 07.00 arasında Aydıntepe, Boyno, Çağlayan, Eyüp Sultan, Hacıbaba, Hasırcıoğlu, Karacaoğlan, Kocatepe, Mevlana, Mithatpaşa, Nurtepe, Özgürlük, Pir Sultan, 8 Şubat, Selimiye, Yunus Emre mahallelerine su verilemeyecek.

Kesintiden Dülükbaba, Münifpaşa, Göztepe, Onat Kutlar ve Karşıyaka mahalleleri de kısmi olarak etkilenecek.

Ayrıca, 75. Yıl ve Yeditepe mahallelerinde, 4 Nisan Perşembe günü içme suyu ek çalışmasından dolayı 09.00 ile 15.00 saatleri arasında 6 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

-İslahiye'de sigara kaçakçılığı operasyonu-

İslahiye'de 13 bin 580 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüpheli araç ve şahıslara yönelik yaptığı çalışma kapsamında M.A yönetimindeki 27 VD 325 plakalı kamyoneti durdurdu. Araçtaki aramada 13 bin 580 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.A hakkında yasal işlem başlatıldığı belirtildi.

-Araban mezarlığı yolu yapıldı-

Araban Belediyesi, ilçe mezarlığının yoluna kilitli parke taşı döşedi.

Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, ilçe merkezinin tüm cadde ve sokaklarında başlattıkları kilitli parke taşı döşeme çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Bu kapsamda, 50 yılı aşkın süredir özellikle yazın toz toprak, kış mevsimlerinde de çamur nedeniyle sıkıntı yaşanan ilçe mezarlığı yolunda başlattıkları genişletme çalışmasını tamamladıklarını ifade eden Özdemir,

"Yaklaşık 3,5 metre olan yolun genişliğini 12 metreye çıkarıp, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmalarını da bitirdik" dedi.

Özdemir, çalışmanın ilçedeki tüm cadde ve sokaklarda gerçekleştirileceğini kaydetti. - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Özdemir Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title