Haberler

Gaziantep: Gaziantep Logosu Kullanımı

Gaziantep Sanayi Odası (Gso) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep Logosu ile Başlattıkları Tanıtım Atağının Başarıyla Devam Ettiğini Söyledi.

Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Nejat Koçer, Gaziantep logosu ile başlattıkları tanıtım atağının başarıyla devam ettiğini söyledi.

Koçer, GSO ile İmam Çağdaş Baklavaları Firması arasında Gaziantep logosu kullanım anlaşması imzalanan törende yaptığı konuşmada, bu anlaşmayı marka tescili ve kalite belgesi olan firmalarla imzaladıklarını belirtti. Gaziantep logolu sanayi ürünlerinin tüm Türkiye'de ve dünyada var olmasını sağlamayı hedeflediklerini belirten Koçer, Gaziantep'in değerleri olan baklava ve kebabın 1887 yılından bu yana tanıtımına katkısı sebebiyle İmam Çağdaş Baklavaları firması sahibi Burhan Çağdaş'a teşekkür etti.

Koçer, daha önce yaptığı açıklamada, Gaziantep logosu kullanım anlaşması imzaladıkları firma sayısını bu yılın sonuna kadar 100'e ulaştırmayı hedeflediğini bildirdiğini hatırlatarak, "Ancak, şimdi şunu rahatlıkla söyleyebiliyorum, Gaziantep logosu kullanım anlaşması imzaladığımız firma sayısı yıl sonunda 100'ü aşacak" dedi.

Burhan Çağdaş da açıklamasında, GSO ile Gaziantep logosu kullanım anlaşmasını kentin tanıtımına katkıda bulunmak için imzaladıklarını söyledi. Burhan Çağdaş, GSO'nun yürüttüğü inovasyon projesine önümüzdeki günlerde tüketiciye sunacakları 'fıstıklı kebap' ve 'diyet baklava' ile katılacaklarını ifade etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title