Haberler

Gaziantep Basketbol - Bahçeşehir Koleji Maçının Ardından

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 9. haftasında Gaziantep Basketbol, ligin güçlü ekiplerinden Bahçeşehir Koleji’ni konuk etti.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Gaziantep Basketbol, ligin güçlü ekiplerinden Bahçeşehir Koleji'ni konuk etti. Gaziantep Karataş Spor Salonu'nda oynan zorlu karşılaşmayı Gaziantep Basketbol 65-63'lük skorla galip bitirdi.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Gaziantep Basketbol Başatrenörü Nenad Markovic, "Maça taraftarlar büyük bir maçmış gibi ilgi gösterdi. İki taraf için de çok iyi bir maç değildi ama heyecanlı bir maçtı, güzel bir atmosfer vardı. Özellikle savunmada üstüne koymamız gereken bir şey yok. Bazı ufak tefek şeyler dışında savunmada iyiydik. Oyun planına sadık kaldık. Her şey istediğim gibiydi. Takımım genel anlamda hücum ve savunmayı çok iyi yapan bir takım ama bugün ne olduysa hücumda bazı sıkıntılar yaşadık. O yüzden son periyottaki oyundan memnun değilim. O kısımda ne oynadığımızı ben de anlayamadım. Kazandığımız için mutluyuz, özellikle hücumda daha iyi olacağız" dedi.

Bahçeşehir cephesi

Bahçeşehir Koleji Başatrenörü Stefanos Dedas ise maç sonu yaptığı değerlendirmede, "Oyun beklediğim geçti. İkinci yarıda kendi oyunumuzu sahaya daha iyi yansıttık ve skoru yakama aşamasına geldik.

Farklı bir maç oldu. Eski takımımı ve seyircilerimi gördüm beni çok iyi karşıladılar. Çok iyi bir atmosfer vardı bugün. Taraftarlar salonu hınca hınç doldurmuştu. Ben burada 5 yıl çalıştım. Değişik bir maçtı benim için" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bahçeşehir basketbol Gaziantep Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title