Haberler

Gazeteci Koryürek'e Çarpan Sürücü Adliyeye Çıkarıldı

Şişli'de Kullandığı Otomobil ile Gazeteci Cüneyt Koryürek'e Çarparak Ölümüne Neden Olan Tekstilci Nevzat A. (27), Adliyeye Sevk Edildi.

Şişli'de kullandığı otomobil ile gazeteci Cüneyt Koryürek'e çarparak ölümüne neden olan tekstilci Nevzat A. (27), adliyeye sevk edildi.

Harbiye Karakolu'ndaki sorgusunun ardından sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirilen Nevzat A., buradan da Şişli Adliyesi'ne getirildi. Arslan'ın adliyeye girişi sırasında burada bulunan yakınları gözyaşlarına hakim olamadı. Nevzat A., basın mensuplarının kazaya ilişkin sorularını yanıtsız bırakarak polis kontrolünde adliyeye girdi.

Dün Harbiye'deki iş yerinden çıkıp yolun karşısına geçmeye çalışan Türk spor medyasının duayenlerinden Cüneyt Koryürek'e Nevzat A. yönetimindeki otomobil çarpmış, Koryürek kaldırıldığı Taksim İlkyardım Hastanesi'ne tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

(RC-ÖFA-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title