Haberler

Gazeteci Alan Johnston İngiltere'deki Ailesine Kavuştu

Gazze Şeridi'nde Kaçırıldıktan Sonra 114 Gün Süren Esaretin Akabinde Hafta Başında Serbest Bırakılan Bbc Muhabiri Alan Johnston, Ülkesine Döndü ve Ailesiyle Biraraya Geldi.

Gazze Şeridi'nde kaçırıldıktan sonra 114 gün süren esaretin akabinde hafta başında serbest bırakılan BBC muhabiri Alan Johnston, ülkesine döndü ve ailesiyle biraraya geldi.

45 yaşındaki gazeteci, İsrail'in Tel Aviv şehrinden uçakla Londra'ya gelmesinden sonra İskoçya'nın batısındaki evine geçti. Johnston, burada babası Graham, annesi Margaret, kızkardeşi ve eniştesiyle basına poz verdi. Annesi tarafından öpücük yağmuruna tutulan muhabirin çok mutlu olduğu görüldü. Johnston'un köylüleri de karşılama ve kutlamalara katıldı.

Johnston, daha birkaç gün önce esirken bir gün ailesine kavuşacağını hayal etmesinin çok zor olduğunu, bunun bir rüya gibi olduğunu söyledi. Tecrübeli muhabir, serbest bırakılması için mücadele verenlere ve kendisini destekleyenlere teşekkür etti.

(AFP-EA-EA-OK-D)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title