Haberler

Gasp Zanlısı Genç Kız, Serbest Bırakıldı

Samsun'da Yanındaki Şahıs ile Birlikte Bir Kişinin Bıçak Zoruyla 700 YTL Parasını Gasp Edilmesi Olayına Karıştığı İddia Edilen Genç Kız, Çıkarıldığı Nöbetçi Mahkeme Tarafından Serbest Bırakıldı.

Samsun'da yanındaki şahıs ile birlikte bir kişinin bıçak zoruyla 700 YTL parasını gasp edilmesi olayına karıştığı iddia edilen genç kız, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

Edinilen bilgiye göre olay, Karadeniz Mahallesi Gazi Caddesi üzerinde önceki gün meydana geldi. Zeki S. (27), ile birlikte olmak için 150 YTL'ye anlaştığı ve daha sonra yanındaki H.A.(45) ile birlikte bıçak zoruyla 700 YTL parasını gasp ettiği iddia edilen M.K.(26), polisin kendilerini aradığını öğrenince dün teslim oldu. Zeki S.'nin M.K. ve H.A.'yı teşhis etmesi üzerine bıçaklı gasp suçundan Samsun Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, savcı tarafından tutuklanmaları için nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

Haklarındaki suçlamaları kabul etmeyen M.K. ve H.A., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

(MAY-SA-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title