Haberler

Mount and Blade 2 Bannerlord konsollara çıkacak! Çıkış tarihi sızdırıldı

Güncelleme:

Bağımsız Türk oyun firması Taleworlds Entertainment tarafından geliştirilip yayınlanan orta çağ strateji rol yapma oyunu Mound and Blade 2 Bannerlord'un konsollara çıkacağı ve çıkış tarihi sızdırıldı.

Açık dünya orta çağ rol yapma oyunu Mound and Blade 2 Bannerlord'un 2020 yılındaki PC lansmanından sonra PS4, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S konsolları için çıkış yapacağı sızdırıldı. Sızdırılan bilgilerle beraber oyunun konsollara çıkış tarihi de açıklandı.

Geliştirici ekip başlangıçta Mount & Blade: Warband prequel'i 2015 yılında, PC sürümü erken erişime ulaşmadan çok önce konsollara getirme planlarını açıkladılar. 2021'de geliştiricilerle anlaşma imzalayan Koch Media, anlaşmanın bir parçası olarak Mount and Blade 2 Bannerlord'un dijital versiyonlarına ek olarak perakende mağazaları aracılığıyla globalde satışa sunulacağı bildirildi.

MOUNT AND BLADE 2 BANNERLORD KONSOLLARA ÇIKIŞ YAPACAK

PlayStation Game Size adlı Twitter kullanıcısının paylaştığı bilgilere göre ise Mount and Blade 2 Bannerlord, PlayStation 4 ve PlayStation 5'e 25 Ekim 2022'de gelecek. Ayrıca Mount and Blade 2 Bannerlord'un PS4'te 40 GB, PS5'te ise 34 GB yer kaplayacağını da paylaştı.

Mount and Blade 2 Bannerlord'un yenilenmiş PlayStation Plus aboneliğinde Extra/Premium aboneliğine dahil olacağı da sızdırıldı.

MOUNT AND BLADE 2 BANNERLORD HAKKINDA

Savaş boruları çalar, kuzgunlar toplanır. İç savaş koca bir krallığı yıpratır. Sınırların ötesinde yeni krallıklar yükselir. Kılıcını kuşan, zırhını giy, adamlarını topla ve şan kazanmak için Kalradya savaş alanlarına atıl. Egemenliğini kur ve eskisinin küllerinden yeni bir dünya yarat.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

PlayStation 4 Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title