Haberler

Galaxy Note 8, Geekbench Testinde Görüldü!

Samsung'un kullanıcılar tarafından merakla beklenilen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8'in tanıtımına sayılı günler kala, cihaz hakkında ortaya çıkan detaylara her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediliyor.

Samsung"un kullanıcılar tarafından merakla beklenilen yeni amiral gemisi Galaxy Note 8"in tanıtımına sayılı günler kala, cihaz hakkında ortaya çıkan detaylara her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediliyor.

Bugüne kadar ortaya çıkan sızıntılar 23 Ağustos günü New York"ta resmi tanıtımı gerçekleştirilecek olan Galaxy Note 8"in özelliklerini ve tasarımı gözler önüne sererken, cihaz bu kez Geekbench testinde görüldü!

Galaxy Note 8 üst seviye donanımı ile dikkat çekiyor!

Geekbench"e göre SM-N950F model numarası ile kullanıcıların karşısına çıkacak olan Galaxy Note 8, gücünü 2.3 GHz hızında çalışan sekiz çekirdekli Exynos 8895 işlemciden ve Mali-G71 MP20 grafik biriminden alıyor.

6 GB RAM"e ev sahipliği yapan amiral gemisinin Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile kutudan çıkması beklenirken, çift arka kameraya sahip olan cihaza 6.3 inç büyüklüğünde 18.5: 9 en boy oranına sahip olan Infinity Display teknolojisinin kullanıldığı bir Super AMOLED ekran eşlik edecek.

Note serisi ile bütünleşen S-Pen kalemin oldukça gelişmiş bir versiyonuna ev sahipliği yapacak olan akıllı telefonun, 3300 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olması ise kafalarda soru işaretlerine neden oluyor.

Kaynak: Shiftdelete / Ekonomi

Galaxy Note New York Samsung Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title