Haberler

Melo'yu Kızdıran Fenerbahçe Sorusu

Güncelleme:

"Bu sezon Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yenebilecek misiniz? şeklindeki soruya çok kızan Melo, "Ben buna hak vermiyorum. Çünkü biz orada şampiyonluk kazandık" dedi.

Galatasaray'ın Brezilyalı futbolcusu Felipe Melo, ikinci yarıya hazırlık kapsamında bulunduğu Alanya kampında bugün basının karşısına çıktı. Hamza Hamzaoğlu'nun gelişiyle daha çok koşmalarının ve savaşmalarının gerektiğini anladıklarını ifade eden Melo, bir muhabirin Fenerbahçe ile ilgili bir sorusuna oldukça sinirlendi. Brezilyalı oyuncunun açıklamalarından önemli bölümler şu şekilde:

FENERBAHÇE SORUSU KIZDIRDI

"Bu sezon Fenerbahçe'yi Saracoğlu'nda yenebilecek misiniz? şeklindeki soruya çok kızan Melo, "Ben buna hak vermiyorum. Çünkü biz orada şampiyonluk kazandık. Bu 3 puandan daha önemli bir şey. Biz orada (Şükrü Saracoğlu Stadı) bir zafer kutladık" dedi.

"GALATASARAY SAYESİNDE EVE EKMEK GÖTÜRÜYORUM"

Sinirli bir şekilde açıklamalarıan devam eden Melo, "Ben her maçta aynı motivasyonla oynuyorum. Bunu herkes biliyor. Herkes beni böyle tanıyor. Tanrı'ya şükürler olsun ki, derbide de gol attım. Siz soru sorarsanız ben cevabını veririm. Hiçbir zaman soru cevaplamaktan korkmam. O yüzden saygısızlık olsun istermiyorum. Kötü cevap verdiğimde saygısızlık olarak algılamayın. Ben içimden geldiği gibi cevap veriyorum. Eleştirilere asla kulak asmam. Benim değer verdiğim tek şey Galatasaray. Çünkü ben Galatasaray sayesinde evime ekmek götürebiliyorum" diye konuştu.

"Tribünlerin neden boş olduğunu Federasyon Başkanı'na sormak lazım. Ben yorum yapamam"

"TEKLİF GELSEYDİ TÜRKİYE MİLLİ TAKIMI'NDA OYNARDIM"

"Yeni yabancı kuralı oyuncular için motive edici olabilir. Futbolcular daha iyi çalışır ve milli takım için iyi olur belki de. Ben de uzun süredir buradayım. Başarılı olun istiyorum. Brezilya'da oynamamış olsaydım ve Türkiye'den teklif gelseydi kesinlikle oynardım. Çünkü buraya aşık oldum. Racing Santander'de oynarken İspanya için oynama teklifi gelmişti ama kabul etmedim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Felipe Melo Galatasaray Fenerbahçe Alanya Spor Haberler

500

Yorumlar (6)

yörük beyimobilWeb@haberler.com:

Gercekten tam olarak oyle mi demis gs sayesinde eve ekmek goturuyorum tam Türk isi :

5
0
yanıtYanıtla
PAMİR1907:

Sorduğun soruya bak ben melo olsam bende kızardım ne yapsın garibim :)))

2
2
yanıtYanıtla
SerhatMobil-IOS:

Bu itlere çok gülüyorum. Nasıl oluyorda konuşuyorlar, ama fenerim hep bunu yapar iyi it eğitir

1
1
yanıtYanıtla
fb.li:

Muhabirde öyle bir soru sormuş ki 12 lik diye buna denir. . Adamların yarasına isabet etmiş. . . 14-15 yıldır kabuk saran yara hemen birden geçer mi?. . . .

1
1
yanıtYanıtla
KonyaliMobil-IOS:

Garip mi lan arkadas o garip se

0
1
yanıtYanıtla
fenerli:

zavalli Meloda mondraqon tek hep soyliyecek keske sampionlugumun biri olmayaydi ama Feneri saracoglunda yeneydim

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title