Haberler

Galatasaray, Leverkusen'i Eler

A Milli Futbol Takımımız'ın Golcülerinden Halil Altıntop, G.saray'ın UEFA Kupası 3. Turunda Karşılaşacağı Bayer Leverkusen'i Eleyeceğini İleri Sürdü.

A Milli Futbol Takımımız’ın golcülerinden Halil Altıntop, G.Saray’ın UEFA Kupası 3. turunda karşılaşacağı Bayer Leverkusen’i eleyeceğini ileri sürdü.

Devre arası kamp çalışmaları nedeniyle takımı Schalke 04’le birlikte Antalya’ya gelen Halil, "10 günlük kamp için ülkeme geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray’ın Bayer Leverkusen’i eleyeceğinden eminim" dedi.

Milli futbolcu şöyle devam etti: "Bayer Leverkusen güçlü bir takım. İyi bir kadroları var ve sahalarında başarılı sonuçlar alıyorlar. Buna karşın dışarıda iyi değiller. Galatasaray kendi futbolunu sahaya yansıtır, her iki maçı da iyi oynarsa Leverkusen’i eler" dedi.

Sezon başında Schalke 04’ten Galatasaray’a transfer olan Cassio Lincoln’e övgüler yağdıran milli futbolcu, "Eğer Schalke’de kalsaydı, onunla oynamak isterdim. Çünkü Lincoln çok yetenekli bir futbolcu. G.Saray için de büyük kazanç" yorumunu yaptı.

Slomka ise hiç şans vermedi

Schalke 04 Teknik Direktörü Mirko Slomka ise "UEFA Kupası’ndaki en ilginç eşleşme G.Saray ile B.Leverkusen arasında gerçekleşti. İlginç bir maç olacak. İki güçlü takım karşı karşıya gelecek. Zorlu bir maç izleyeceğiz ama Leverkusen’in turu atlayacağına inanıyorum" diye konuştu. Öte yandan takımlarını desteklemek için Almanya’dan gelen 200 taraftar, Galatasaray’ın 10 numarası Lincoln’ü unutamadıklarını belirtirken, Lincoln fotoğrafı ile hasret giderdiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title