Haberler

Galatasaray Cafe Crown Hedefe Kilitlendi

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın Oyuncuları Gerald Fitch ve Tufan Ersöz, 6. Sırada Bulundukları Beko Basketbol Ligi'nde İlk 4'e Girme Hedeflerine Yakın Olduklarını Söyleyerek, Play-off'a Kadar Çok Daha İyi Bir Hale Geleceklerini ve Hedefe Ulaşacaklarını Aktardı.

Galatasaray Cafe Crown Basketbol Takımı'nın oyuncuları Gerald Fitch ve Tufan Ersöz, 6. sırada bulundukları Beko Basketbol Ligi'nde ilk 4'e girme hedeflerine yakın olduklarını söyleyerek, play-off'a kadar çok daha iyi bir hale geleceklerini ve hedefe ulaşacaklarını aktardı.

Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan oyunculardan Gerald Fitch, takım oyunu olarak her geçen hafta daha iyiye gittiklerini belirterek, "Önümüzde uzun bir yol var. Ligin ikinci yarısında çok daha iyi olacağız. Bence ilk 4'e gireceğiz. Zaten hedefimiz, tek maç değil, tüm maçları kazanmak" dedi.

Sarı-kırmızılı bir diğer oyuncu Tufan Ersöz ise, Darüşşafaka karşısında aldıkları yenilginin ardından Alpella maçında iyi oynayıp kazandıklarını, yarınki Oyak Renault maçını da kazanıp devre arasına moralli girmek istediklerini söyledi. Ligde ilk 4'e girme hedeflerine yakın olduklarını ifade eden Tufan, play-off'lara gelen kadar Galatasaray Cafe Crown'ın çok daha iyi olacağını savundu.

(KÇ-İY-RO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title