Haberler

Galatasaray'a Kayseri'de Japon Desteği

Galatasaray kafilesi, İstanbul'dan THY'nin tarifeli uçağıyla, saat 19.15'de Kayseri'ye geldi.

Galatasaray kafilesi, İstanbul'dan THY'nin tarifeli uçağıyla, saat 19.15'de Kayseri'ye geldi. Sarı kırmızılı ekibi Galatasaray futbol Okulu ve kalabalık bir taraftar kitlesi ile Kapadokya'dan İstanbul'a giden Japon turistler, "Cimbom bom" tezahüratı yaparak karşıladı. Sarı kırmızılılar, meşaleler eşliğinde, kendilerine eşlik eden taraftar otomobillerinden oluşan konvoyla Hilton Kayseri Oteli'ne geçti.

Kayserispor'la yarın oynayacağı karşılaşma için kente gelen sarı kırmızılı kafileye, Galatasaray'ın Kayseri'deki Futbol Okulu ögrencileri ve Japon turistlerin oluşturduğu topluluk tarafından tezahüratlarla karşılandı. Erkilet Havalimanı'nı inleten sarı kırmızılı formalı küçük ögrenciler, bir grup Japon turistle birlikte "Cimbom bom. En büyük Galatasaray" diye tezahürat yaptı. Minik futbolcular yönetici Abdürrahim Albayrak ve sarı kırmızılı oyunculara çicek buketleri verdi. Galatasaray kulübü korumaları, Drogba, Sneijder ve Burak Yılmaz'ı, hava limanı binasından, kapıda bekleyen otobüse özel olarak götürdü. Diğer oyuncular ise, yöneticilerle birlikte terminal binasından çıktı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal ile teknik direktör Fatih Terim'in Kayseri kafilesinde olmadıkları görüldü. Galatasaray kafilesini taşıyan otobüsün önünde toplanan Galatasaraylı taraftarlar sarı kırmızılı meşaleler yakarak " İmparator" diye bağırdı. Galatasaray taraftar daha sonra "Her yerde her zaman en büyük cimbom bom", "Şampiyon" sloganları attı.

Galatasaray kafilesi güvenlik önlemleri ve eskortlar aracılığıyla Mustafa Kemalpaşa, Kocasinan Bulvarından Hilton Kayseri Oteline gelirken, sarı kırmızılı taraftarlar otomobilleriyle konvoy oluşturup, korna çalarak, kendilerine eşlik etti. Kayseri polisi, otel önünde önlem alarak sarı kırmızılı futbolcuların içeriye rahatça girmelerini sağladı

OE, DÖ(OE/SSA) - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Kapadokya İstanbul Hilton Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title