Haberler

G-20 Zirvesine Katılan Putin ile Prens Selman'ın Samimi Selamlaşması Dikkat Çekti

Güncelleme:

Arjantin'de gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'nde aile fotoğrafı çekimi sonrası liderlerin yerini aldığı sırada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman arasındaki samimi selamlaşma dikkat çekti.

Arjantin'de gerçekleşen G20 Liderler Zirvesi'nde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman ile samimi bir şekilde selamlaştığı ve birbirlerine 'çak yaptıkları' görüldü.

PUTİN İLE SELMAN'IN SELAMLAŞMA ŞEKLİ DİKKAT ÇEKTİ

Arjantin'deki G-20 Liderler Zirvesi ilginç anlara sahne oluyor. Bunlardan birisi de Rusya lideri Vladimir Putin ile Suudi Arabistan Veliaht Prensi Bin Selman arasındaki selamlaşma şekli oldu.

G-20 Zirvesine Katılan Putin ile Prens Selman'ın Samimi Selamlaşması Dikkat Çekti

SELMAN, KAŞIKÇI OLAYI SONRASI İLK KEZ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

Veliaht Prens Selman, gazeteci Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğu'nda vahşice öldürülmesinden bu yana ilk kez uluslararası bir toplantıda yüzünü gösterdi.

G-20 Zirvesine Katılan Putin ile Prens Selman'ın Samimi Selamlaşması Dikkat Çekti

İKİLİ GÜLEREK YERLERİNE OTURDU

Liderlerin, uluslararası baskı altında olan Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'a karşı nasıl bir tavır alacağı merak ediliyordu.

Rusya lideri Vladimir Putin, tüm dünyanın gözü önünde Veliaht Prens'le 'çak' yaptı. Ardından ikili gülerek yerlerine oturdu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title