Haberler

Futbol: PTT 1. Lig

Orduspor Teknik Direktörü Sözeri: "Önümüzde bir hafta içerisinde oynayacağımız üç maç var. O nedenle zorlu bir dönemece girdiğimizi düşünüyorum"

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'da, teknik direktör Erkan Sözeri, "Önümüzde bir hafta içerisinde oynayacağımız üç maç var. O nedenle zorlu bir dönemece girdiğimizi düşünüyorum" dedi.

Haftasonu deplasmanda Karşıyaka ile karşılaşacak Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde çalışmalarını sürdürdü.

Durugöl Vali Kemal Yacıoğlu Tesisleri'nde, günde çift antrenmanla hazırlıklarını sürdüren Orduspor'un antrenmanında, ülkesinin milli takımında yer alan Landel ile sakatlığı süren kaleci Ferhat yer almadı.

Antrenmanın ardından gazetecilere açıklama yapan teknik direktör Erkan Sözeri, lige verilen arayı takım olarak iyi değerlendirmeye çalıştıklarını belirtti.

Eksiği olan oyuncuların eksiklerini gidermesi anlamında aranın kendilerine çok fayda sağladığını ifade eden Sözeri, şunları kaydetti:

"Şimdi önümüzde bir hafta içerisinde oynayacağımız üç maç var. O nedenle zorlu bir dönemece girdiğimizi düşünüyorum. Bu maçların ikisini deplasmanda, diğerini ise sahamızda oynayacağız. Orduspor olarak iki haftalık dinlenmenin ardından hem sakat olan oyuncularımızı hazır hale getirdik hem de eksikliği bulan arkadaşlarımızın bu eksikliğinin giderilmesini sağladık. Karşıyaka maçına iyi hazırlanıyoruz. Hedefimiz her zaman deplasmanda puan ya da puanlar almak. Bu anlamda çalışmalarımız sürüyor. Ritmimizi kaybetmeden yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. İnşallah bu maçtan güzel bir sonuçla dönüp, gelecek haftalara daha moralli bir şekilde girmek istiyoruz."

Erkan Sözeri, sakatlığı süren kaleci Farhat'ın Karşıyaka maçına yetişmenin zor olduğunu da sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA / Yerel

Karşıyaka Orduspor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title