Haberler

Fuhuş yapma bahanesiyle parka çağırdığı 7 erkeği, soyup soğana çevirdi

Güncelleme:

Adana'da dinlenme parkında farklı zamanlarda fuhuş bahanesiyle 7 kişinin 5 bin 820 lirasını yankesicilik yöntemiyle çaldığı belirlenen Cansu Ö. polis ekiplerince yakalandı. Farklı suçlardan 20 kaydı ve hakkında kesinleşmiş 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan kadın, tutuklandı.

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi'ndeki İnönü Parkı'nda bir kadın, farklı zamanlarda parka gelen 7 erkeği birlikte olma bahanesiyle kandırıp, toplam 5 bin 820 lirayı yankesicilik yöntemiyle çaldı.

KANDIRDIĞI ERKEKLER ŞİKAYETÇİ OLDU

Mağdurların şikayeti üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı. Şüphelinin, Cansu Ö. olduğu belirlendi. Ekipler, Yüreğir ilçesindeki evine yapılan baskınla Cansu Ö'yü yakalayıp gözaltına aldı.

SABIKA KAYDI KABARIK ÇIKTI

Emniyete götürülen Cansu Ö.'nün dolandırıcılık, yankesicilik, uyuşturucu kullanma, fuhuş, hırsızlık ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma gibi suçlardan 20 kaydının olduğu belirlendi. Hakkında 4 yıl 2 ay hapis cezası bulunan Cansu Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Seyhan 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (58)

selim:

bu hanım kızımıza madalya takmak gerek hem zina yapmamış hem zina yapılmasına engel olmuş hem de zani erkeklere iyi bir ders vermiş

49
12
yanıtYanıtla
Keman:

Aynen.

yanıt10
yanıt2
W:

hadi be sende öküz

yanıt1
yanıt8
w'' ya cevap:

noldu la seni de mi dolandırdılar ha ha ha herhalde dolandırdığı kişilerden biri de sensin :)))

yanıt6
yanıt3
Canmen:

Siz tümünüz akraba falanmisiniz. . . . . ?!!!?

yanıt1
yanıt0
.:

Buna para vermek değil o bana 5 bin verse yanında bile oturmam . Bildiğin at hırsızı gibi tip var .

49
2
yanıtYanıtla
Orhan:

Kardeşim millet yoklukta??

yanıt2
yanıt5
HALİL BORNOVA:

Ben de bi ara tongaya düştüm hemde felaket . . . Bornova da bir kız çalıştığım yerden geçerken bana göz kırptı yanına gittim akşam bana gelsene dedi bende sazan gibi atladım. . Evine gittim sen banyoya gir odaya gel dedi ben banyoya girdim o esnada başka bir yaşlı kadın sen ne yapıyorsun evimde defol kocam gelcek dedi bende apar topar çıktım cebime bir baktım ki kuruş kalmamış 3 bin tl param vardı hepsini almışlar. .

37
11
yanıtYanıtla
Murat:

Arkadaş fuhuş yapmak için giden erkeklere niye suç bulmuyoruz onlar normal değilmi

27
14
yanıtYanıtla
ferdi:

normal değil, gidenlerin nerdeyse tamamı evlidir bence hem fuhuş ve zina bir toplumu ahlaken çökerten aileleri dağıtan insnaın hem düğnyasını hem ahiretini mavf eden iki sebeptir. sonu da zillete düşmek rezillik çekmek kendini belaya düşürmektir. zina eden fakirliğe düçar olur, ömrü kısalır hadislerde de var

yanıt26
yanıt2
Tüm 58 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title