Haberler

Fotoğrafını Görüp Rezervasyon Yaptırdı, Otele Gittiğinde Şoka Uğradı!

Güncelleme:

Tatil için Vietnam'a giden İngiliz Jenny Kershaw, internetten rezervasyon yaptırdığı otelin gerçek halini görünce büyük hayal kırıklığı yaşadı.

İngiltere'de yaşayan Jenny Kershaw, tatil için gittiği Vietnam'da hayatının şokunu yaşadı. Kershaw, internetten rezervasyon yaptırdığı otelin gerçek halini görünce büyük hayal kırıklığına uğradı.

OTELİN HAVUZU KÜVETE BENZİYORDU

Bir otel arama sitesinden Vietnam'da kendine bir otel ayarlayan İngiliz vatandaşı Jenny Kershaw, tatile gittiği zaman büyük bir şokla karşılaştı. Çünkü Kershaw'ın internetten tuttuğu otelin havuzu gerçekte küvete benziyordu.

Kadının havuzu internet sitesinden gördüğü hali.

PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF SOSYAL MEDYADA KISA SÜREDE YAYILDI

Genç kadın, otelin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştıktan sonra olay kısa sürede yayıldı.

Otel arama sitesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Kershaw'ın mağduriyetinin en kısa sürede giderileceğini ve ekibinin bu konu üzerinde çalıştığını aktardı.

Otelin havuzunun gerçek hali

SOSYAL MEDYADA ONLARCA PAYLAŞIM YAPILDI

Olay üzerine sosyal medya kullanıcıları İngiliz kadının maduriyeti hakkında onlarca paylaşımda bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Vietnam Turizm Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

bir hiç:

şu haberi yapan ne aptal adam ya. . . bize ne oradaki olaydan, angutmusun arkadaş sen, bunları siz habermi sanıyorsunuz, sizin habercilik anlayışınız buysa vay halinize, üstelik sosyal medya denilen bu kurumda bu alanı bunlarla doldurmak ciddiyetmi yani. . . yazık yazık size. . . bunu haber yapan kendi hayatını burada yazsa daha ciddiye alınırdı ama ne yazıkki hayatıda yaptığı haber gibidir mutlaka. . .

17
5
yanıtYanıtla
GET OUT:

SUS LAN!!!

yanıt0
yanıt4
tugra:

YORUM yapmakta sana dert oldu heral kendi fikrini kendine sakla bak geç tuhaflık

yanıt2
yanıt2
Serdar:

Bizede tatil şirketi oteli anlatırken şöyle demişti; Denize çok yakın, otelden çıkıyorsun tunelden geçerek denize giriyorsun. Gerçekte şöyleydi, otelden çıkıyorsun 500 mt sonra yaya alt geçidinden geçiyorsun (içinde insan dışkıları var) plaja çıkıyorsun. Alt geçide girmiyecem dersen üstünde otoyol var.

15
0
yanıtYanıtla
Akil:

Ingilizler neredeyse hic bir otele kabul edilmez hale geldi gittikleri yerde yiyip icip ondan sonrs ulkelerine donup karnimiz agridi deyip milyarlarca pauntu turk turizmine ceza kesip uzerine operatorlerle beraber yapiyorlardi fakat o kadar cok bu is azittilarki ingiliz hukumeti uc kagitcilik yasasi cikarmak zorunda kaldi cunku artik hicbir ulke ingiliz kabul etmemege basladi

10
1
yanıtYanıtla
T.C. B.D.:

ULAN, insan Vietnam´a Tatile gider mi? 100 kere düsünürdüm, arastirirdim önceden! Salak ingilz!

6
2
yanıtYanıtla
TESLA:

ingiliz oraya tatile değil cere kırmaya gidiyordur yüz kere araştır tekrar eğer amaç cere ise sende gidersin

yanıt1
yanıt0
Hilal:

Havuzdan kurbağa çıkacak şimdi

3
2
yanıtYanıtla
FETO:

bizim küvet daha güzel

2
2
yanıtYanıtla
Millet:

O küvette boğuldu

yanıt0
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title