Haberler

Fobisini Festivalde Yendi!

Ünlü Sanatçı Emre Altuğ 3. Çorlu Uluslararası Ceviz Kültür ve Sanat Festivalinde Sahne Aldı

ÜNLÜ SANATÇI EMRE ALTUĞ 3. ÇORLU ULUSLARARASI CEVİZ KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİNDE SAHNE ALDI

Ceviz fobisi olan ünlü şarkıcı Emre Altuğ, 3. Çorlu Uluslararası Ceviz Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne aldı. Sunuculuğunu manken Ece Gürsel'in yaptığı, Çağla Şikel'in de kendisine eşlik ettiği gecede teknik arıza sebebiyle konsere 15 dakika ara vermek zorunda kalan Emre Altuğ, seyircilerin protestosuyla karşılaştı. 'Ben sizin yerinizde olsaydım daha çok 'yuh' diye bağırırdım diyen Altuğ, 'Zira ben içerde sizden daha fazla 'yuh' diye bağırdım. Çünkü hiç kimse buraya kadar gelip, burada bekletilmeyi hak etmiyor. Sabrınız için teşekkür ediyorum" dedi. Sevilen şarkılarını 10 bin Çorumluyla birlikte seslendiren Emre Altuğ, izleyicilerine bir de sır verdi.

Çağla Şikel'le evlilik sinyali

Bir hayranı 'Çağla Şikel'den ayrıldığını söyle' diye bağırınca Altuğ, 'Erkekler de yanar, hem de nasıl yanar, yanmak çözüm değil bizi nikah paklar' diyerek nikah sinyali verdi. Cevizle problemi olmasına rağmen kendisinin konsere davet edilmesinin ise şaka gibi geldiğini anlatan Altuğ, 'Beni buraya bir şaka olarak çağırdınız zannettim. Beni küçükken ceviz kabuğu yaraladı. Hakikatten enteresan bir şey var psikolojik bir şey belki de. Fakat bana hediye edilen cevizleri Çorlu hatırına evimde saklayacağım. Belki bir psikoloğa giderim ve o meseleyi çözerim, ondan sonra yerim' dedi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title