Haberler

Şile'de Batan Gemiden Bir Acı Haber Daha: 2. Kaptanın Cesedine Ulaşıldı

Güncelleme:

Şile açıklarında batan geminin kayıp mürettebatından 4'üncü kişinin de cesedine ulaşıldı. Cesedin, geminin ikinci kaptanı Cüneyd Yedican'a ait olduğu ortaya çıktı.

İstanbul Şile açıklarında batan gemiden bir kötü haber daha geldi. Geminin kayıp mürettebatından 4'üncü kişinin de cesedine ulaşıldı. Bulunan ceset, geminin ikinci kaptanı Cüneyd Yedican'a ait.

ARAMA ÇALIŞMALARININ 7. GÜNÜNDE BİR ACI HABER DAHA

Şile açıklarında batan demir yüklü kuru yük gemisinin kayıp mürettebatını arama çalışmalarında cesedine ulaşılan ikinci kaptan Cüneyd Yedican'ın cenazesi, Şile Limanı'na getirildi.

Kuru yük gemisinin kayıp mürettebatını arama çalışmalarının 7. gününde geminin ikinci kaptanı Cüneyd Yedican'ın cesedine ulaşıldı.

KİMLİK TESPİTİ İÇİN CENAZE ADLİ TIP'A GÖNDERİLECEK

Yaklaşık bir saat içinde cesedin karaya çıkartılacağını aktaran Şile Kaymakamı Yüce, kimlik tespiti için cenazenin Şile Devlet Hastanesi'ne götürüleceğini, bu işlemin tamamlanmasının ardından da Adli Tıp Kurumu'na gönderileceğini ifade etti.

ARAMA ÇALIŞAMALARI SÜRÜYOR

Kaymakam Yüce, arama çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.

11 MÜRETTEBATIYLA BATMIŞTI

Bursa'nın Gemlik ilçesinden aldığı demir tozunu Karadeniz Ereğlisi Limanı'na götüren Türk bayraklı Bilal Bal adlı kargo gemisi, Şile açıklarında 11 kişilik mürettebatıyla birlikte batmıştı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şile Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title