Haberler

"Filenin Sultanları" Japonya'ya Gitti... -Dünya Şampiyonasına Katılacak (A) Milli Bayan Voleybol Takımını Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Şahin Uğurladı

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı, Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası İçin Japonya'ya Gitti.

(A) Milli Bayan Voleybol Takımı, Dünya Bayanlar Voleybol Şampiyonası için Japonya'ya gitti.

Türk Hava Yolları'na ait uçakla Tokyo'ya hareket eden milli takım kafilesini, Atatürk Havalimanı VIP salonundan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay uğurladı.

Antrenör Reşat Yazıcıoğulları yaptığı açıklamada, ilk defa katılacakları dünya şamiyonasında iyi sonuçlar almak istediklerini söyledi.

Yazıcıoğlulları diğer takımlar gibi şampiyonaya hazır olduklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Kolay değil. İlk defa katılıyoruz. Diğer tüm takımlar gibi biz de hazırız. Artık orada oynayacağımız maçlarda göstereceğimiz performanslar şampiyonanın gidişatını belirleyecek. Biz grubumuzda İtalya Küba, Mısır, Peru ve Sirbistan ile oynayacağız. Burada ilk dörde girmemiz gerekiyor. Grupta birinci de olabiliriz dördüncü de. Bu o günkü performanslara bağlı.''

Kaptan Özlem de Dünya Şampiyonası'na katılmalarının başlı başına bir başarı olduğunu belirterek, ''Grubumuz zor bir grup. Ama biz artık iyi bir takımız. Hazırlıklarımızı tamamladık. İnşallah her şey güzel olacak. Güzel sonuçlarla Türkiye'ye döneceğiz'' dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title