Haberler

Fikret Orman ve Şenol Güneş'ten Bayern Münih'e Yakın Takip

Güncelleme:

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Teknik Direktör Şenol Güneş, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleştiği Bayern Münih'in Borussia Dortmund ile oynadığı kupa maçını tribünden takip etti.

Siyah-beyazlılar Münih'e çıkarma yaparak Bayern Münih - Dortmund maçını izledi. Başkan Fikret Orman, teknik direktör Şenol Güneş, yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile Futbol A Takım Direktörü Ali Naibi dün öğleden sonra özel uçakla Münih'e giderek Allianz Arena'da oynanan Bayern Münih - Dortmund karşılaşmasını takip etti.

FİKRET ORMAN MAÇIN DEVRE ARASINDA BAYERN MUNIH BAŞKANI İLE BİR ARAYA GELDİ

Başkan Fikret Orman'ın, Bayern Münih'in 2-1 kazandığı mücadelenin devre arasında Bayern Münih Başkanı Karl Heinz Rummenigge ile bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdiği öğrenildi. Rummenigge'nin Beşiktaş'ın ciddiye alınması ve saygı duyulması gereken bir rakip olduğunu belirtip Fikret Orman'a başarılar dilediği kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bayern Münih Fikret Orman Şenol Güneş Dortmund Spor Haberler

500

Yorumlar (13)

Can:

Münih için sinek beşiktaş futboldan anlayan bilir parise 3 atan kara kargaya 30 atar

2
15
yanıtYanıtla
SS58:

hadi lan hırbo

yanıt5
yanıt0
Can:

Boşuna hayal kurmasınlar münih 8 beşiktaş 000000

4
9
yanıtYanıtla
AlpKartal:

Beşiktaş şu an Avrupada ki tek Türk takımı. Önceki turlarda belki farklı sonuçlar isteyenler olabilirdi ama bu saatten sonra tüm Türkiye Beşiktaşı tutmalı ya da sessiz kalma hakkını kullanıp boş laflar etmemeli. Zamanında bizler nasıl Gs Avrupada kupa alınca sokaklara dökülmüşsek...

4
2
yanıtYanıtla
Gülçin bal:

Beşiktaşim oley

4
2
yanıtYanıtla
ARSLAN:

ARKADASLAR BEN 46 YILDIR ALMANYADA YASIYORUM VE TÜRK VATANDASI OLAN BIR KÜRDÜM 45 YILDIR KOYU BAYERN MÜNIH VE CIMBOMLUYUM ÜSTELIK ÜYEYIM FAKAT BU YIL INSANEN VE VICDANEN BESIKTASI TEBRIK EDIYORUM GURUPTAN NAMAGLUP VE ARSLANLAR GIBIDE TOP OYNAYARAK CIKTI ÜSTELIK BAYERNEDE ELENEBILIR FUTBOL BU . . FANATIKLIGI BIRAKIN KABULENIN EMEKLERI LÜTFEN. . BAYERN TRIBÜNÜNDE OTURMAMA RAGMEN BESIKTASA KARSI BASARILAR DILIYORUM BIR TÜRK TAKIMINA AVRUPADA. . .

3
1
yanıtYanıtla
Ata:

tek korkum hakem

0
3
yanıtYanıtla
seyfi:

sadece fener ve galatasaylılar cekemiyorlar karakartalın başarısını

1
0
yanıtYanıtla
ZİKO:

bayernden 10 tane yiyip geliceksiniz

0
1
yanıtYanıtla
8TAŞ:

8TAŞ OLACAK 9TAŞ

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title