Haberler

FIFA Dünya Kupası, Bosna Hersek'te

FIFA Dünya Kupası, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya getirildi.

FIFA Dünya Kupası, Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'ya getirildi.

Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'dan, özel uçakla Uluslararası Saraybosna Havalimanı'na getirilen kupa, 7-8 Mart tarihlerinde, Saraybosna'daki Mirza Delibaşiç Spor Salonu'nda ziyarete açılacak.

Kupanın tanıtımı nedeniyle havalimanında düzenlenen basın toplantısında konuşan Bosna Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Jelyko Komşiç, organizasyonun bir parçası olmaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek, milli takım olarak Dünya Kupası'nda yer alacak olmaktan büyük onur duyduklarını söyledi.

Kupaya dokunabilecek tek Bosna Hersek vatandaşı olduğunu ve bunun kendisi için büyük bir ayrıcalık taşıdığını kaydeden Komşiç, ''Umarım, Bosna Hersek Milli Takımı, bu kupayı kazanarak Saraybosna'ya getirir ve kupaya dokunabilen tek kişi olarak kalmam'' dedi.

Bosna Hersek Futbol Federasyonu Başkanı Elvedin Begiç de milli takımın, Dünya Kupası'na katılma hakkı kazanarak bir rüyayı gerçekleştirdiğini belirtti. Begiç, ''Futbol, öngörülemeyen bir oyun. Kim bilir, belki bir gün milli takımımız bu kupayı kazanarak yeniden Saraybosna'ya gelmesini sağlar'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Çek Cumhuriyeti Saraybosna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ANLIK ALTIN FİYATLAR! Bugün (9 Mayıs) çeyrek ve gram altın kaç TL? Kapalı Çarşı altın fiyatları ne kadar? Yeni randevu sistemi ne? Hastanelerde onaylı randevu sistemi nedir, ne zaman başlayacak? ASLI HÜNEL İLE GELİN EVİ CANLI İZLE! Gelin Evi son bölümde neler oldu? 8 Mayıs... YALI ÇAPKINI SON FRAGMAN CANLI İZLE! Yalı Çapkını 69. bölüm fragman FULL İZLE! #127916 SON DAKİKA: SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI! 36 bin sağlık çalışanı alım başvuru kılavuzu yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak? 10 MAYIS BİM AKTÜEL ürünler kataloğunda neler var? BİM'e gelecek ürünler ve BİM fiyat listesi! Doğal Taşların Özellikleri ve Faydaları: Hangi Kristal Ne İşe Yarar? BİLSEM bireysel değerlendirme sınavı ne zaman 2024? MEB BİLSEM sınav belgesi yayınlandı mı? Sonuç tarihi ne zaman açıklanacak? ÖĞRETMEN ATAMALARINDA MÜLAKAT NASIL OLACAK? Mülakat değişti mi, ne olacak? Anneler günü anlamlı sözler! #128144 Anneler günü için anlamlı ve kısa mesajlar neler? Mülakat sistemi kalkacak mı? MEB öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi nedir? Trafik haftası ne zaman 2024? Trafik haftası hangi hafta, ayın kaçında? Öğretmen atamalarında mülakat değişiyor mu? Öğretmen atamalarında yeni mülakat sistemi ne olacak? İŞKUR en çok açık olan meslekler neler? #128204 Türkiye'de en kolay iş bulunan meslekler hangileri? Mayıs ayı aile destek ödemeleri yattı mı, ne zaman yatacak? Sosyal yardım mayıs ayı ödemeleri yattı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title