Haberler

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'na Doğru

Antalya'ya gelen Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı teknik heyeti ve oyuncuları havaalanında çiçeklerle karşılandı Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Yassin."Bulunduğumuz grupta çok güçlü takımlar var, işimiz sanıldığı kadar kolay...

- Antalya'ya gelen Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı teknik heyeti ve oyuncuları havaalanında çiçeklerle karşılandı

Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Yassin:

"Bulunduğumuz grupta çok güçlü takımlar var, işimiz sanıldığı kadar kolay olmayacak"

İstanbul'dan hava yoluyla Antalya Havalimanı'na gelen kafilede oyuncular, Awad Mossad, Mahmoud Hamdi, Hassan Mahmoud, El Hadad Abdalla, El Hambaly Hammad, El Hanafi Yasser, Rabia Ramy, Metwaly Mahmoud, Wahid Mahmoud, İbrahim Osama, Mahmoud Kahraba, Refat Ahmed, Saleh Gomaa, Mohamed Samir, Mahmoud Hamad, Ghaly Hossam, El Shami Mohamed, Sherif Mohamed, Trezegeut, Omar Bassam ve Hassan Ahmed yer aldı.

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası Turnuva Sorumlusu Alper Döğmen, kafileyi karşılayarak, Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Rabie Yassin'e çiçek verdi. Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı'na iç hatlar çıkış kapısı önündeki karşılamaya FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maskotu da eşlik etti. İç hatlar çıkış kapısından geçen yerli ve yabancı turistler ise bu anı şaşkınlıkla izledi.

Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı Teknik Direktörü Yassin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dünya Kupası maçlarının Türkiye'de oynanacak olmasının kendilerini mutlu ettiğini belirterek, Türk taraftarların kendilerini en iyi şekilde destekleyeceklerine inandıklarını söyledi.

Şampiyonaya hazırlık kapsamında İspanya ve İsviçre'de iki ayrı kamp yaptıklarını ifade eden Yassin, kamp süresince 4 özel maç oynadıklarını ve bu maçlarda takımın son durumunu yakından görme fırsatı bulduklarını dile getirdi.

Yassin, oyuncularının durumlarını görmek için Antalya'da yarın Yeni Zelanda ile bir hazırlık maçı oynayacaklarını vurgulayarak, "Bulunduğumuz grupta çok güçlü takımlar var, işimiz sanıldığı kadar kolay olmayacak. Grubumuzdaki İngiltere, Avrupa Şampiyonu, 20 Yaş Altı Irak Milli Takımı'nda A Milli Takım kadrosunda 8 oyuncu yer alıyor. Şili'nin bazı maçlarını izledim, onların da iyi bir kadroya sahip olduğunu düşünüyorum" dedi.

Takımlarının da çok güçlü olduğunu ve rakipleriyle en iyi şekilde mücadele edeceklerini anlatan Yassin, Cezayir'de düzenlenen son Afrika Şampiyonası'nda kupayı aldıklarını ve şampiyonayı birinci bitirdiklerini anımsattı.

Mısır'ın ileriye dönük çok umut veren bir takım olduğunun altını çizen Yassin, "Federasyon ve herkesin çabalarıyla A milli takımın gerçekleştirdiği başarıları biz de tekrarlayabiliriz. Son dönemlerdeki maçlarda oyuncularım Salih Cuma ve Rami Rabia A Milli Takıma çağırıldı" diye konuştu.

İlk maçlarını Şili ile oynayacaklarını ve bu maçın çok önemli olduğunu kaydeden Yassin, Türk taraftarların iki Arap takımı Mısır ve Irak'ı destekleyeceklerine inandığını söyledi. Mısır takımını desteklemek için Mısır'dan Türkiye'ye gelmek isteyen taraftarların çoğunun vazgeçtiğini anlatan Yassin, bu durumun kendisini çok üzdüğünü belirtti.

Türkiye'de düzenlenecek 2013 FIFA U20 Dünya Kupası'nda E Grubu'nda maçlarını Antalya'da Şili, İngiltere ve Irak ile mücadele edecek Mısır 20 Yaş Altı Milli Takımı kafilesi, daha sonra konaklayacakları otele hareket etti. - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Antalya Irak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title