Haberler

'Fetih 1453'e Büyük İlgi

Güncelleme:

'Bursa Sinema Günleri'nde gösterimi yapılan 'Fetih 1453' filmi, büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin vatandaşları vizyonun sevilen filmleriyle buluşturduğu 'Bursa Sinema Günleri'nde gösterimi yapılan 'Fetih 1453' filmi, büyük ilgi görüyor.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen '2012 Sinema Günleri' kapsamında, bu kez 'Fetih 1453' adlı film Tayyare Kültür Merkezi'nde sinemaseverlerle buluşuyor. Vizyondaki en yeni filmlerin sanatseverlerle buluştuğu sinema günlerinde, Faruk Aksoy'un yönettiği ve Devrim Evin, İbrahim Çelikkol, Dilek Serbest ve Recep Aktuğ'un başrollerini paylaştığı 'Fetih 1453', kapalı gişe oynuyor. Tayyare Kültür Merkezi'ndeki gösterimlerin seansları okul, kurum ve kuruluşlar tarafından toplu rezervasyonlarla sağlanırken; 7'den 77'ye herkesin sinemayla buluşmasını sağlayan programda tam bilet 3, indirimli bilet de 2 TL'ye Tayyare Kültür Merkezi gişesinde satılıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Enver Karakoç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Tek amacımız, Bursa'ya ve Bursalılara kültür ve sanat hizmeti sunmaktır. Bu nedenle hem sinemada hem tiyatroda, hem musikide birçok hizmete imza atıyoruz. Fetih 1453 filminin, büyük ilgi görmesi bizleri de çok sevindiriyor. Tarih ve medeniyet şehri Bursa'da bu filmi seyredemeyenlere yeni bir fırsat tanımış oluyoruz. Tüm hemşerilerimizi Tayyare Kültür Merkezi'nde; 19, 20, 23, 24 ve 26 Nisan tarihlerinde gösterimi devam edecek olan Fetih 1453 filmini izlemeye davet ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title