Haberler

Fernando Muslera: Moralim Çok Bozuk, Sinirliyim

Güncelleme:

Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Lokomotiv Moskova maçı sonrası konuştu. Muslera, "Üzgünüm. Moralim çok bozuk, biraz da sinirliyim." dedi.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. hafta maçında Lokomotiv Moskova'ya deplasmanda 2-0 yenilen Galatasaray, son maçlar öncesi gruptan çıkma şansını kaybetti. Lokomotiv Moskova'ya galibiyeti getiren golleri Krychowiak ve Ignatyev kaydetti.

Maç sonunda konuşan Muslera şu ifadeleri kullandı:

"Çok önemli bir maça çıktık. Her şey bizim elimizdeydi. Kaderimizi belirleyecektik ama istemediğimiz bir sonuçla dönüyoruz. Aslında pozisyona da girdik ama değerlendiremedik. Havaya parantez açabiliriz. Alışık olmadığımız bir havada oynadık. Yine pozisyonlar bulduk. Defansif anlamda biraz agresif olmalıyız. Hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de. Üzgünüm, moralim çok bozuk. Biraz da sinirliyim, buradan galibiyetle dönmek istiyorduk. Şimdi son maçı odaklanacağız."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Lokomotiv Moskova Galatasaray Spor Haberler

500

Yorumlar (8)

KSK Lİ MESUT:

Sen neye sinirleniyosun arkadaş, Kevgire döndün, kelime oyunu yapıyosun...

10
10
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Tek eğlence salatasaray... Onların hayalleri var...

9
4
yanıtYanıtla
ağlama cin con ağlama:

ama sizin kupanız var.

5
5
yanıtYanıtla
Dönmez:

Beykozlu sizde ptt ye:D

5
0
yanıtYanıtla
zup zup zulahom hıy hıy:

bir futbolcu yenildiğinde sinirliyse. morali bozuksa hangi takımlı olursa olsun benim gözümde adamdır

1
1
yanıtYanıtla
RuhSalatası:

Gitmek istiyor ve bence kendi iyiliği için en doğru zaman. Yoksa dün övüp, yere göğe sığdıramayanlar, yarın kötü sonucun sorumlusu olarak seni de gösterirler. Çünkü Galatasaray taraftarı vefasız ve çabuk unutuyor her fedakarlığı. İyi gün taraftarı...

0
1
yanıtYanıtla
UYANMIŞ TÜRK:

Hayır adama sorarlar Fenerbahçe maçında zaten auta çıkmış bir adama kayarak girip penaltı yapmandaki amaç neydi? Önce sen bir kendine bak. Kendinden nefret ettirdin musbela. . .

0
0
yanıtYanıtla
KOYU FENERBAHÇELİ:

Gs nin yenilmesine cok üzüldüm. Her ne olursa olsun Türk takımları diger ülke takımlarına karsı oynadıklarında renk ayırt etmeksizin desteklenmelidir. Birlik beraberlik olmadan avrupa da başarılı olamıyoruz. Umarım sadece futbolun gelisecegi kaliteli seyirci potansiyeline ulaşırız...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title