Haberler

Fenercell'lilere Barselona'ya Gitme Fırsatı

Güncelleme:

Avea ile Fenercell iş birliği kapsamında, Fenercell abonesi olan iki çift, FC Barcelona Fenerbahçe Ülker basketbol maçını Barselona'da izleyebilecek.

Avea ile Fenercell iş birliği kapsamında, Fenercell abonesi olan iki çift, 11 Aralık'ta oynanacak FC Barcelona- Fenerbahçe Ülker basketbol maçını Barselona'da izleyebilecek.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, 2009 yılından bu yana devam eden Avea ile Fenercell iş birliğinin 5 yıl daha uzatılması ile Fenerbahçe taraftarlarına takımlarını hem yurt içinde hem de yurt dışında destekleme fırsatı sunan kampanyalar devam ediyor.

Twitter üzerinden 2 Kasım Pazar gününe kadar sürecek kampanya ile "#KanaryaBarselonada" hashtag'i ile Fenerbahçe'ye olan desteğini en yaratıcı şekilde anlatan iki Fenercell'li, birer arkadaşıyla Turkish Airlines Euroleague kapsamında 11 Aralık'ta Barselona'da oynanacak FC Barcelona-Fenerbahçe Ülker basketbol maçına gitme fırsatı yakalayacak.

Fenercell'liler uygun tarifeler ve teknolojik yeniliklere ek olarak özel katma değerli servislerden de yararlanabiliyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Fenerbahçe Ülker Barselona Avea Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title