Haberler

Fenerbahçeliler Hatay'da Buluştu

Hatay Fenerbahçeliler Derneği'nin Kuruluşun 10'uncu Yıl Dönümü Nedeniyle Düzenlenen Baloda Fenerbahçe Camiası Bir Araya Geldi.

Hatay Fenerbahçeliler Derneği`nin kuruluşun 10`uncu yıl dönümü nedeniyle düzenlenen baloda Fenerbahçe camiası bir araya geldi.

Antakya Şehir Kulübü`nde düzenlenen geceye Derneklerden Sorumlu Yönetici Mithat Yenigün, Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Karasu, 100. Yıl Kutlama Komitesi Başkanı Ender Alkaya, İdari İşler Koordinatörü Serkan Acar, Müze ve Arşiv Kurulu Başkanı Sertaç Kayserilioğlu, Müze ve Arşiv Kurulu Başkan Yardımcısı Gönül Çaylı, Dernek Çalışma Grubu Üyesi Yaşar Nadir Atilla, Dernekler Sorumlusu Murat Boyraz ve Taraftar Kart Sorumlusu Melis Öner ve FB-TV`den Çağkan Neşeli ve Aziz Basmacı ile Protokol üyelerinden AKP Hatay Milletvekili Mehmet Soydan AKP`li Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu, Hatay Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Hataylı Fenerbahçeliler Derneği yönetici ve taraftarları katıldılar.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Hatay Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Ali Ezelsoy, Hatay Fenerbahçe İlköğretim Okulunun birinci, Hatay Fenerbahçeliler Derneği`nin 10., Fenerbahçe Spor Kulübü`nün 100`üncü yıl balosunu kutlamanın onurunu yaşadıklarını belirtti. Ezelsoy şunları söyledi; ¨Fenerbahçeliler tarihimizden gelen gururumuzu ve sizlerden aldığımız güçle en zor zamanlarda dahi üzerimize düşen görevleri yerine getirmeyi bu ülkeye karşı bir borç olarak değerlendirir ve yerine getiririz. Bu bizim içim hem bir yurttaşlık, hem de Fenerbahçecilik görevidir. Bu yılda yurttaş olmanın en temel unsuru olarak gördüğümüz `Kaderde ve kıvançta birlik` ilkesinden hareketle yola çıkarak Hatay Fenerbahçeliler İlköğretim Okulunu yaptık. Toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini vererek bu güzel eseri milli eğitim camiasına armağan ettik. Ve gördük ki sevgiyi, dostluğu, birlikteliği ve yüreğimizdekileri paylaşmak için çok uzaklara gitmeye, çok uzaklara bakmaya gerek yok. Biz Fenerbahçelilerin tüm ülkeye, tüm ulusa sevgisiyle, yürek gözüyle, yüreğimizden akanla bakmayı şair edinenlerdeniz. Biz istiyoruz ki herkes, her birey, her sivil toplum kuruluşu da bizim baktığımız yerden bu ülkeye akabilsinler.Bu yıl asırlık çınar Fenerbahçe`mizin 100. yılını kutlama onurunu yaşıyor ve bu gururu sizlerle paylaşıyoruz. Ne mutlu bizlere ki sporu spor gibi yapan ama aynı zamanda da 7`den 70`e Fenerbahçeliliği duyumsayan, asil ilkelerle yaşayan, Sarı-Lacivert aşkıyla yanan ve aydınlanan bir camianın üyeleriyiz. Bizi bugünlere bu ilkeler getirdi sonsuzluğa da bu büyük gurur taşıyacak. Çünkü Fenerbahçelilik sonsuz bir aşktır. Fenerbahçelilik birlik-beraberliktir. Ülkeye sevmek, ulusu sevmek demektir.¨

As Başkan Mithat Yedigün de yaptığı konuşmada, sporun yanı sıra toplumsal alanda da yaptıkları yatırımlara değindi. Yöneticilere mozaik tablolar ve plaket verilen gecede Hatay AKP Milletvekili Mehmet Soydan ve Antakya Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu`na birer Fenerbahçe forması hediye edildi. Gece 100. Yıl pastasının kesimiyle sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title