Haberler

Fenerbahçe - Zorya Maçı Ne Zaman? Fenerbahçe - Zorya Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe Zorya maçı ne zaman? Fenerbahçe Zorya maçı hangi kanalda? Fenerbahçe Zorya maçı saat kaçta? İşte Fenerbahçe Zorya maçı ile ilgili bilmeniz gerekenler...

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 5. maçında Zorya ile karşı karşıya gelecek. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe'nin Zorya ile oynayacağı mücadele TRT1'den canlı yayınlanacak. Grupta 7 puanla lider durumda bulunan sarı-lacivertli ekip, 2 puanla son sırada yer alan Zorya Luhansk'ı yenerek üst tura çıkma şansını biraz daha artırmak istiyor. UEFA Avrupa Ligi A Grubu Fenerbahçe-Zorya Luhansk maçı 24 Kasım Perşembe günü saat 19.00'da başlayacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, 24 Kasım Perşembe günü Ülker Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe-Zorya müsabakasını, hakem Harald Lechner'in yöneteceği, yardımcılıklarını ise Andreas Heidenreich ve Maximilian Kolbitsch'in yapacakları belirtildi. Müsabakanın dördüncü hakeminin Andreas Staudinger olacağı, ilave yardımcı hakemlik görevlerini ise Alexander Harkam ve Julian Weinberger'in üstleneceği aktarıldı.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fenerbahçe Luhansk Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title