Haberler

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, G.Saray'ın derbi ile ilgili iddialarına görüntülerle tek tek yanıt verdi

Güncelleme:

Ezeli rakiplerin yöneticilerini karşı karşıya getiren F.Bahçe-G.Saray derbisi ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Son olarak, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, G.Saray'ın derbi ile ilgili iddialarına görüntülerle yanıt verdi. Sipahioğlu, "Galatasaray'ın söylediklerinin hepsi yalan. İnsan bakınca utanır" dedi.

Fenerbahçe Spor Kulübü Kurumsal İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu, Galatasaray derbisi sonrası oluşan gündeme dair FB TV'de yayınlanan Gündem Özel programında açıklamalarda bulundu.

Metin Sipahioğlu derbi sonrası Galatasaray cephesinden sürekli açıklama geldiğini belirtirken, "Galatasaray cephesinden 5 defa açıklama geldi. Başkanı, yardımcısı, konuştu da konuştu. Önemli bir maçımız vardı. Karagümrük maçımızı kazandıktan sonra başkanımızla bir araya gelip durum değerlendirmesi yaptık. Bu açıklamaları muhatap alıp almamayı çok düşündük. Ama çamura at izi kalsın mantığının tatsız sonuçlar verdiğini gördük. Galatasaray yönetiminin yalanlarını, iftiralarını somut bir şekilde kanıtlamak için buradayız." ifadelerini kullandı.

"ORTADA BÜYÜK BİR SUÇ VAR"

Sipahioğlu Galatasaray yönetimini iftira ve yalancılıkla suçlarken, "Ortada yaptıkları büyük bir suç var. Bir camiaya inanılmaz yalanlar ve iftiralar var. Bu seviyeyi kendileri yarattı. Bizim de söylemlerimiz de tüm kamuoyunu bunu dikkate almalıdır." ifadelerini kullandı.

"İNSAN BU GÖRÜNTÜLERE BAKINCA UTANIR"

Galatasaray cephesinin derbi öncesi stada girişte bekletildiğini söylemesine ilişkin Sipahioğlu, "Galatasaray Yönetimi 3 otobüs geliyor, içeri rahatça giriyorlar. Mustafa Cengiz, arkadaşlarını içeri rahatça alıyor, kimseye isim bile sorulmuyor. Mustafa Cengiz içeri herkesi almış ve en son da kendi girmiş. Hakikatten insan bu görüntülere bakınca utanır! Biz bu görüntülere bakınca şaşırdık, 1 dakikada isim sorulmadan içeri girmişler. Galatasaray'ın söylediklerinin hepsi yalan, koca bir, yalan. Kanıtlı, görüntülerle tescillenmiş bir yalan." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, G.Saray'ın derbi ile ilgili iddialarına görüntülerle tek tek yanıt verdi

ŞİFRE 1907 POLEMİĞİ: HER 1907 DİYENİ STADA ALMIŞIZ!

Sipahioğlu stada gelen seyircilerin şifreyle alındığını ve şifre olarak "1907" diyen taraftarların içeri alındığı iddialarına ilişkin ise, "Galiba fazla film izliyorlar, sanata düşkünler. Hayal güçleri çok yüksek. Bir açıdan yüksek, bir açıdan düşük. Söyledikleri ikinci yalan da her 1907 diyeni stada aldılar yalanı. İkinci yalan, Şifre 1907 yalanı. Böyle şifreli seyirci almak ne Fenerbahçe ne Türkiye tarihinde olmuştur. Bu açıklanabilecek bir durum değildir. Nasıl bilgilendiriyorlar anlamak mümkün değil. 200 kişi alacaktık stada. O yüzden protokole mi geldiniz, 1907 tribününe mi geldiniz diye soruyorduk. Mustafa Cengiz bunları gerçekten söylüyorsa çok büyük bir hata yapıyor. Ona bilgiyi verenler çok yanlış yapıyor. Türkiye'nin hiçbir stadına şifre ile taraftar alamazsınız. Buna çocuklar bile inanmaz. Maalesef Mustafa Cengiz 'çocukça' diye bir tabir kullanmış ama asıl çocukça yalanların neler olduğunu kamuoyu görmüştür şimdi" dedi.

STADA KAÇ KİŞİ ALINDI?

Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ın stada 3 bin kişinin alındığını söylemesine ilişkin Sipahioğlu, "Elemanları ve Yusuf Günay, stada 3 bin kişi alındığını söyledi. 1907 Tribünü'nün 1,265 kişilik kapasitesi var. Takımlar sahaya çıkarken 1907 Tribünü'nde 200-250 kişi vardı. Görüntülerle bu sabit. Diğer locaların da dolu olduğunu söylüyorlar. Bizde bir de Maraton Tribünü'nde loca var. Üst locada zaten komple pankart var. Alt locada da beyaz branda var. İnsan zaten yok, olsa bile hiçbir şey göremezler" dedi.

"BAZI OYUNCULARI PROTOKOL TRİBÜNÜNE TAHRİK EDİCİ İŞARETLER YAPTI"

Maç sonunda Galatasaraylı futbolcuların tahrik edici hareketlerde bulunduğunu belirten Sipahioğlu, "45'ten fazla deplasmana gittik ve 45'ten fazla takımı ağırladık. Hiçbir maçtan sonra protokolde tezahürat yapmadık. Kimseye saygısızlık etmedik. 45 maçta ağırladığımız hiçbir takımın yönetimi, tahrik edici tezahürat yapmadı. Hiçbir takım bu denli terbiyesizlik, saygısızlık yapmadı. Biz bile evimizde tezahürat yapmadık. Biz yöneticiyiz, taraftar gibi davranırsak, iş başka yere gider. Galatasaray Takımı, maçtan sonra olmayan tribününe gitti. Bu anlayışla karşılanabilir. Takımları içeri girerken, bazı oyuncuları, protokol tribününe tahrik edici işaretler yaptılar. Boş tribüne oynanan maçta provokasyon yaptılar. Yöneticileri çığırından çıkmış şekilde tezahüratlar yaptı, ortamı gerdi. Sonra başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz uyarı yaptı, içeri girdiler" dedi.

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, G.Saray'ın derbi ile ilgili iddialarına görüntülerle tek tek yanıt verdi

"NE BÜYÜK BAŞKANIMIZ VARMIŞ 'ALKIŞLAYIN' DİYOR"

Ezeli rakiplerin kadın voleybol maçından sonra Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un söylediği iddia edilen sözlere ilişkin Sipahioğlu, "Voleybol maçında iki başkan da rakip takımı alkışladı, hoş bir ortam oldu. Ne büyük başkanımız varmış, 'Alkışlayın' diyor, onların başkanı da alkışlıyor. 17 kulübe 'İmzalayın' diyor, onlar da imzalıyor! Kimse kimsenin yanına gitmemiş, ikisi de rakip takımı alkışlamış. Neden böyle bir yola sapıyorlar, anlamak mümkün değil. Bu teknoloji çağında nasıl bu yalanları söylüyorlar" dedi.

"BU İŞ ÇOK FARKLI YERLERE GİDİYOR"

Maçtan sonra Galatasaraylı futbolcu Etebo tarafından sosyal medyada paylaşılan soyunma odası sevinç videosunda Arda Turan'ın küfür etmesine ilişkin, "Maçtan sonra stadın içindeki soyunma odalarında yapılanlar, maçın devamı sayılıyor. İnsanlar sevinebilir ama buralardan ortaya çıkan görüntülere ceza verilebiliyor. Görüntüyü çeken kendi Etebo adlı oyuncuları. Resmi Instagram hesabından paylaştığı görüntü. Öyle bir lanse ediyorlar ki, sanki biz komplo kurmuşuz, soyunma odalarına kamera kurmuşuz ve biz paylaşmışız. Kendi oyuncunuzun mavi tikli hesabından yayınlandı. Servis edilen diyorlar, kim? Fenerbahçe olabilir! Türkiye her şeyi görüyor. Etebo paylaşıyor, hatta Galatasaray ismini de yanlış yazmış. Kaynak belirsiz değil, Etebo. Burada bile yalan söylüyorlar. 'Etebo çekmiş, yanlış yapmış" diyerek oyuncunuzu uyarın. Ceza konusu bizi ilgilendirmez. Ancak TFF cevap vermezse, bundan sonra herkes bunları yapar. Soyunma odasından tarih boyunca kimse bizden küfür yayınlamadı. Bu işin cezası olmazsa, Türkiye'de her takım, her soyunma odasında küfür etsin ve 'Ceza verilemez' diyelim." ifadelerini kullanan Sipahioğlu sözlerine "Ayıp olan 'Fenerbahçe Başkanı emniyet güçlerine küfür etti' diyecek kadar kendini kaybeden bir başkanın, kendi futbolcusunun küfrünü 'kim küfür etmiyor ki' diyerek savunması. Bu iş çok daha farklı yerlere gidiyor. Etebo'nun da ceza alması gerekli diyenler var ama o bizim işimiz değil. Bir oyuncu sosyal medya hesabından küfürlü paylaşımda 6 maça kadar ceza alabiliyor. Biz bunun peşinde değiliz ama Etebo ceza almadığı için sevinmeliler. Eksik varsa, Etebo'ya ceza verilmemesi. PFDK'nın 38. maddesi gayet açık" diyerek devam etti.

Fenerbahçe yöneticisi Metin Sipahioğlu, G.Saray'ın derbi ile ilgili iddialarına görüntülerle tek tek yanıt verdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Spor Kulübü Galatasaray Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

Tosunpaşa:

Kıvırma hem suçlu hemde güçlü

30
12
yanıtYanıtla
palavra:

kıvır kıvır 150 200 kişi diyor halen daha bir foto var gsli futbolcular el hareketi yaptı diyor belki kendi yönetimine sevgi gösterisi yaptı onuda kıvırın

22
15
yanıtYanıtla
hüüüüü:

ağğlaaamaaaa

25
11
yanıtYanıtla
ultra:

bunlar ağladıkca aklıma kadı köy geliyooo musut oluyorum:):):):):):)

25
9
yanıtYanıtla
SCOUT:

1- Maç öncesi çok büyük küfürler edildi ki zaten bunu Fatih Terim maç öncesi açıkladı2- Orada en az 2000 kişi olduğunu Fenerbahçeli yöneticiler bile kabul etti3- Stada girişte kimse takım başkanına akreditasyon kartını soramaz bu ayıptır4- Oyuncular tahrik etti diyorsun, sen adama maç öncesi ve sonrası küfür edersen o da sana ağlama der5- Fenev ağlama

25
7
yanıtYanıtla
denız:

ağzınıza sağlık metın bey, yüzsüzlerin suratındakı maske düştü, arda küfür edecek başkanıda savunuyor küfürü, bu şekildemi insanlara , yeni nesillere , geleceğe örnek olacaklar, nerde sporcu ahlakı, biz ulu önderden alırız örneğimizi ben sporcunu ahlaklısını severim derken. her yerde en büyük fener

11
19
yanıtYanıtla
UNI GSARY:

Şiddetten beslenen ve yıllardır 4.cu yildizi takamayan takımın adı nedir bilen var mı

19
7
yanıtYanıtla
Gri Saçlı Adam:

Bunu daha takımının adını yazamayan biri mi soruyor ?

yanıt1
yanıt1
xx:

kivirin yalanci sikeci hemde uefa dantesciler

13
10
yanıtYanıtla
fenev:

ağla sevgili fenev ağla. . . . yıllardır en iyi yaptığın işi yap. . . ağla. . .

9
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title