Haberler

Federasyon ve Ulusoy G.saraylı

Başkan, "Yeni Çıkacak Olan Yasayla Yeni Bir Seçim Yapılır ve Yeni Bir Ekip, Liglerde Adil ve Dürüst Hareketlerde Bulunur" Dedi.

Başkan, "Yeni çıkacak olan yasayla yeni bir seçim yapılır ve yeni bir ekip, liglerde adil ve dürüst hareketlerde bulunur" dedi.

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Galatasaray yenilgisinden sonra bir spor programının canlı yayınına telefonla katıldı. Futbol Federasyonu ve Başkanı Haluk Ulusoy'u eleştiren Nuri Albayrak, şunları söyledi: "Haluk Ulusoy'un hiçbir dengeli hareketi yok. Haluk Ulusoy, Trabzonlu'dur ama Galatasaray tarafında gözüküyor. Trabzon'a bugüne kadar hiçbir faydası olmadığı gibi adaletli olmamıştır. Başkalarının hakkının alınıp bize verilmesini istemedik. Tahkim Kurulu'nda bulunanlar bile belki de Galatasaraylı. Federasyonu incelediğinde birçok kişinin Galatasaraylı olduğunu görebiliyorsunuz.

Yeni yönetim şart

Bunlar sezon başında Trabzonspor'u oyundan düşürmeye çalıştılar ve bunu başardılar. Bir maçın kararı, 60 günde veriliyor. Böyle bir federasyonun nasıl gücü kalmıştır, nasıl adaleti kalmıştır? Yeni çıkacak olan yasayla inşallah yeni bir seçim yapılır ve yeni bir ekip, yeni bir ruhla ve heyecanla liglerde adil ve dürüst hareketlerde bulunur." Bu arada G.Saray maçında elde edilen 190 bin YTL’nin Şehit Aileleri Derneği'ne verileceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
title