Haberler

Fear Factor Aksiyon'da Yarı Final Heyecanı

Haftalardır süren zorlu macerada, en az kendileri kadar zorlu rakipleri eleyerek yarı finale kadar gelmeyi başaran yarışmacılar, hayallerine bir adım daha yaklaştı.

Haftalardır süren zorlu macerada, en az kendileri kadar zorlu rakipleri eleyerek yarı finale kadar gelmeyi başaran yarışmacılar, hayallerine bir adım daha yaklaştı. Türkiye’nin en korkusuz ismi olabilmek için verilen bu mücadelede, yarı finalde bir kişi verdiği tüm emeklerine ve hayallerine veda etmek zorunda kalacak.

Yarattığı tartışmalarla rakiplerini psikolojik olarak da baskı altına alan Eyüp, yeni stratejilerle yarı finali de atlatacağından emin. Eyüp’ün en büyük rakipleri Akın ve Anıl da yarı finalde elenmemek için canlarını dişlerine takmaya hazır. Şansı sayesinde yarı finale kadar gelmeyi başaran ve tüm rakiplerinin tepkisini çeken Nur, bakalım bu hafta cesaretini kanıtlayabilecek mi? Bu güne kadar korkusuz olduğunu kanıtlayan Öykü, birinciliğe giden bu yolda çok daha fazlasını gerçekleştirebilecek mi? Hiç elenmeden yarı finale kadar gelen Gizem, sadece birinciliğe konsantre olmak istediğini söylüyor. Genç isimlerin arasından sıyrılmak isteyen Tansel de bu rekabette varım diyor. Hırsı ve azmi sayesinde yarı finale kadar gelen Derya da kendisine yöneltilen tüm eleştirilere kulak tıkayıp, finalde yarışmak istiyor.

Yarı final haftasında herkes kendi kaderini kendi belirleyecek. Yarışmacılar kendi eşlerini kendileri seçecek. Bakalım Fear Factor Aksiyon’a yarı finalde hangi çift veda edecek? Finale çıkabilmek için verilecek mücadele ise kanınızı donduracak. Kızlar ilk etapta, diri diri toprağın altına gömülecek ve eşlerinin kendilerini toprağın altından kurtarmasını bekleyecekler. İkinci etapta ise; sütle dolan bir fanusun içinden kurtulmak için nefesler tutulacak. Aksiyonun doruklarda yaşanacağı son etapta ise; helikopterden kendilerini gölün üzerindeki hedefe bırakacak olan erkeklerin, gözlerini karartmaları gerekecek.

Aksiyon isteyenler için, Fear Factor Aksiyon yarı finali herkesin nefesini kesecek. Bu akıl almaz macerada yaşanacakları kaçırmak istemiyorsanız Pazar akşamı saat 20.00’da Star ekranlarında buluşalım.

Asuman Krause’nin sunduğu Fear Factor Aksiyon yarı finalde de korkuları gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title