Haberler

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin: Fatih Terim Çok Akıllı Biri

Güncelleme:

Lokomotiv Moskova Teknik Direktörü Yuri Semin, Galatasaray maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Terim akıllı bir antrenör. Nasıl bir taktik seçeceğini biz bilemeyiz." dedi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi D. Grubundaki rakibi Lokomotiv Moskova'da Teknik Direktör Yuri Semin ile Lokomotif Moskova'nın defans oyuncusu Boris Rotenberg basın toplantısı gerçekleştirerek gazetecilerin sorularını cevapladı.

Yuri Semin, Lokomotiv Moskova'nın yoğunluğuna dikkat çekerek, "Lokomotiv Moskova'nın bu yıl maç trafiği çok fazlaydı. Şampiyonlar Liginde oynamamızdan dolayı federasyona bazı lig maçlarının ertelenmesi için başvuru yaptık. Fakat başvurumuzu kabul etmediler. Biz daha çok kendi hatalarımızı düşünüyoruz. Bizim takımımız pozisyon bulmakta zorlanmıyor. Bizim eksikliğimiz gol yollarındaki eksiklik. Defansta da yaptığımız bazı yanlışlardan dolayı Şampiyonlar ligindeki takımlar affetmiyor" dedi.

"TÜRK TAKIMLARI İYİ TAKIMLAR"

Bir gazetecinin Lokomotiv Moskova'nın Türk takımlarına karşı başarısızlığının nedenini sormasını değerlendiren Semin, "Türk takımları iyi takımlar. Oyuncuları kabiliyetli oyuncular. Ama biz Türk takımlarına karşı başarısız olduğumuzu düşünmüyoruz. Burada Galatasaray'a karşı kazanmıştık" dedi.

"TERİM AKILLI BİR ANTRENÖR"

Bir gazetecinin Galatasaray'ın Türkiye liginde cezalı futbolcularının maç eksiğinin Lokomotif Moskova'nın oyununa nasıl yansıyacağı ile ilgili soruya ilginç bir cevap veren Semin, "Terim akıllı bir antrenör. Nasıl bir taktik seçeceğini biz bilemeyiz. Tabii o bir şeyler düşünmüştür" dedi. Lokomotiv Moskova'nın defans oyuncusu Boris Rotenberg ise basın toplantısında, Galatasaray'ı yenip Avrupa Ligi'ne kalmayı hedeflediklerini, bunun için çok çalıştıklarını söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Moskova Spor Haberler

500

Yorumlar (14)

????? ????:

Hemde çok akıllı 4 defa cincona geldi millî takimdan yani milletten cok para götürdü bu

6
6
yanıtYanıtla
metin:

Bu Ülkede keriz yonca gibi Akşam biç Sabah fışkııırıııyoooorrrrr

yanıt0
yanıt0
TURKO:

adam resmen Türkler ve galatasarayla kafa kırıyor enayilerde bunu övgü zannediyor arabın peşinden giden cehalet içindeki cahiller

3
6
yanıtYanıtla
:

arap cahilmi kim demiş ilim onlarda irfan onlarda bilim onlarda din iman onlarda tekbirle insan öldürmek onlarda terör vazgeçilmezleri yok yok

yanıt2
yanıt2
aslanbey:

miilet yemeye ekmek bulamayacak hale geldi imparator 15 trilyonu fedarasyondan söke söke aldı kimin parası memur işçi asgari ücretiliden kesilen vergilerin parası geçin imparator ayaklarını zaman yeme zamanı

2
5
yanıtYanıtla
KSK Lİ MESUT:

Akıllı tabi paratör. 20 milyon conconu kandırıyo, parayı indiragandi yapıyo. Cebinde üç kuruş parası olmayan, ağzı kokan tipler, gelmişler burada yamyam paratörü savunuyo. Akıllı tabi...

5
2
yanıtYanıtla
XBox:

Aynı ligde çalış da gör nasıl bir hoca :)

5
1
yanıtYanıtla
UA GS:

ELİN ADAMI BİLE BİLİYOR SAYGI DUYUYOR KUŞ BEYİNLİLER ANLAMIYOR???

4
2
yanıtYanıtla
Belediye işçisi:

Vay baykuş beyinli vayyyy. Haaa haaaa. Nezaketen öyle söylemiştir

yanıt0
yanıt0
UA GS:

BAK BENDE KUŞ BEYİNLİ KİMSE YOK HERHALDE DİYORDUM AMA YİNE BEĞENMEYEN KUŞBEYİNLİLER ÇIKTI. . . . İYİ Kİ VARSINIZ KUŞBEYİNLİLER. . .

yanıt2
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title