Haberler

Fatih'te Türkmenistan Uyruklu Genç Öldürüldü Ek

Fatih'te kardeşinin de aralarında bulunduğu 4 arkadaşıyla yaşayan Serdar İsayer bodrum katındaki dairelerinde bıçaklanarak öldürüldü.

Fatih'te kardeşinin de aralarında bulunduğu 4 arkadaşıyla yaşayan Serdar İsayer bodrum katındaki dairelerinde bıçaklanarak öldürüldü.

Haber ? Kamera: Bulut MÜLHİM - İstanbul DHA

Fatih İskenderpaşa Mahallesi Teyyareci Orhan sokakta oturan Türkmenistan uyruklu Serdar İsayer (31) bıçaklanarak öldürüldü. Cinayet aynı dairede kalan İsayer'in kardeşi ve ev arkadaşının saat 16: 00 sıralarında daireye gelmesiyle ortaya çıktı. Daireye girdiklerinde İsayer'in kanlar içerisinde yerde yattığını gören kardeşi hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Türkmenistan vatandaşının hayatını kaybettiğini belirledi. Bodrum kattaki daireye gelen olay yeri inceleme ekipleri cinayeti aydınlatmak için delil aradı. Cinayete kurban giden İsayer'in kardeşi ve ev arkadaşı ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis Türkmen gençlerin evde 5 kişi kaldığını ve iki ev arkadaşından haber alınamadığını belirledi. Evdeki dolapların devrilmiş olduğu ve dairede bir kargaşanın yaşandığına dair izler bulunduğu öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemeleri sürerken, cinayetin gerçekleştiği yerin, yılbaşı akşamı hayatını kaybeden 3 Libya vatandaşını kaldığı dairenin yanındaki binada olması dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkmenistan İstanbul Bodrum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title