Haberler

Fatih Mahallesi'ne Modern Hizmet Binası...

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçe Belediyesi'nce Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak hizmet binasının temeli atıldı.

Bursa'nın merkez Osmangazi İlçe Belediyesi'nce Fatih Mahallesi'ne yaptırılacak hizmet binasının temeli atıldı.

Doğuş Otomotiv tarafından bağışlanan arazi üzerine yapılacak hizmet binasının temeli, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından atıldı.

Kentin pek çok bölgesinde insanların sokaklar ve binalar arasında boğulduğunu belirten Altepe, şöyle konuştu:

''Göreve geldiğimiz günden buyana yaptığımız kamulaştırmalarla başta Muradiye, Pınarbaşı, Balıklı, Armutköy, Akpınar, Soğanlı, Sırameşeler, Fatih, Çekirge ve İvazpaşa olmak üzere pek çok mahallemizi spor tesisine kavuşturduk. Ayrıca bugüne kadar 150'yi aşkın park ve oyun alanı yaptık. Yaklaşık 150 bin civarında fidanı ise toprakla buluşturduk.''

Altepe, göreve geldikleri gün başlattıkları hizmet seferberliğinin tüm hızıyla sürdüğünü ifade ederek, ''Bundan sonra da mahallelerimizi sosyal donatı alanlarıyla süslemek, modern hizmet binalarıyla gelişen Türkiye'ye yakışan bir kent oluşturmak için çabalarımız sürecek. Bu hizmetlerimizi bütün mahallelerimize ulaştıracağız'' dedi.

Hizmet binası, 486 metrekare alan üzerine iki kat olarak inşa edilecek. Bölgeye, tahsilat bürosu, muhtarlık binası ve sağlık ocağı olarak hizmet verecek bina, yaklaşık 200 bin YTL'ye mal olacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title