Haberler

F.bahçe'yi Fazla Büyütmeyelim

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Hafta Sonunda Fenerbahçe ile Yapacakları Maç ile İlgili, "Onlar Fenerbahçe İse Biz Trabzonsporuz. Niye Onları Gözümüzde Büyütelim" Dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, hafta sonunda Fenerbahçe ile yapacakları maç ile ilgili, “Onlar Fenerbahçe ise biz Trabzonsporuz. Niye onları gözümüzde büyütelim” dedi.

Ziya Doğan, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, her maç hangi anlamı taşıyorsa, Fenerbahçe maçının da aynı anlamı taşıdığını belirterek, “Fenerbahçe maçına çok ayrı hazırlanmıyoruz. Normal bir lig maçı yapacağız. Fenerbahçe maçının iyi ve kötü gitmesi çok şey değiştirmemeli. Bir maça endeksli olmamamız lazım. Ama Fenerbahçe maçına Trabzonspor camiası her zaman çok şartlanmış çıkıyor” diye konuştu.

Profesyonelce düşünüp normal bir lig maçına çıkacaklarını ifade eden Doğan, şöyle konuştu: “Onlar Fenerbahçe ise Biz Trabzonsporuz. Niye Fenerbahçe'yi gözümüzde fazla büyütelim. Çıkar işimizi yapar, gerekli sonucu alırız. En iyi sonucu da almak istiyoruz. Fenerbahçe maçının bu şekle getirilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Bu Trabzonspor'un büyüklüğünü inkar etmektir. Fenerbahçe'yi çok gözünde büyütmek ve bu maça çok anormal bir şekilde hazırlanmak kendi büyüklüğünün farkına varmamaktır. Biz normal bir maça çıkacağız. Biz sadece Fenerbahçe maçına hazırlanmıyoruz. Kalan 3 maçı da düşünüyoruz. Ama futbolun 3 ihtimalli olduğunu söylüyorum, her zaman da söyleyeceğim. Tabiki yenersek bu bizi ve camiayı sevindirir. Son iki maça çok moralli çıkmış oluruz.”

Maçın İzmir'de oynanacak olması konusunda ise Doğan, “Önümüzde ne varsa, hangi şartlar varsa ona hazırlanıyoruz. Her şartta çıkar Trabzonspor oynar. Bu konuda fazla birşey söyleyemeyiz. Çıkıp oynayacağız” diye konuştu. Doğan, başkan yardımcısı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun açıklamalarıyla ilgili hiçbir şey konuşmak istemediğini, şu anda sadece Fenerbahçe maçını düşündüğünü kaydetti.

“HATA YAPTIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM”

Teknik direktör Ziya Doğan, hata yaptığını düşünmediğini belirterek, şunları söyledi: “Ligin ikinci yarısında çok şansız günler geçirmemize rağmen ligin ikinci yarısında en fazla puan alan takımız. İkinci yarının en çok gol atan takımı Trabzonspor. Bunu üzerine basa basa söylüyorum. Bazı arkadaşlar çok incelemiyorlar bunu. Dışarda söylenenlerin etkisiyle hareket ediliyor. Araştırılarak konuşulunca Trabzonspor'un yapmış olduğu şeyler belli. Savunmanın yüzde 90'ı sakat olduğu bir dönemde bunları yaptık.”

Doğan, “Musampa'yı affetmemek üzeremi kadro dışı bıraktınız?” şeklindeki bir soruya üzerine de, “Ben hiçbir oyuncuya kapıyı kapatmam. Gelecek senenin hazırlıklarını yapıyorum ama bugün hiçbirşeyi netleştirmedim. Bu takımdan 3 veya en fazla 4 oyuncu gider. İskeleti bozmak gibi bir amacımız yok. En büyük sıkıntılardan biri, takım üzerinde çok fazla oynanması. Aynı hatayı bu yıl yapmayız. Elimizde kaliteli oyuncular ve sağlam bir iskelet var. Nokta transferler yaparsak, Trabzonspor, gerçekten liglerin çok iddialı takımı olur düşüncesine sahibim. Gelecek sezon ise takımın mantalitesinde köklü değişiklikler yapmak istiyorum” diye konuştu.

“ALEX YILDIZ DEĞİL”

Bu arada Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, dün akşam yerel bir TV kanalında katıldığı programda, “Türkiye'de yıldız diye bir terim yok. Bunun anlamını da bilen yok. Bana göre Alex yıldız değil. Fenerbahçe Alex'i oynatırken 2 forvetinden yoksun kalıyor. Bana göre yıldız futbolcu Nedved'dir” dedi. Fenerbahçe'de Tuncay'ın çok önemli bir oyuncu olduğunu ifade eden Doğan, “Gidip geliyor, çok önemli işler yapıyor. Appiah ve Aurelio da sürekli maç içerisinde gidip gelip forvete katkı yapıyorlar” diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title